Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Спартакіада «Здоров’я» в Острозькій академіїVideo
Офіційне відкриття спартакіади «Здоров’я», яка триватиме у Національному університеті «Острозька академія» упродовж навчального року, відбулося 30 вересня.
30.09.2014

Мер міста Львова відвідав Острозьку академію
«Сьогодні у війнах перемагає не зброя – сьогодні виграє інтелект», – такими словами сьогодні розпочав свою зустріч зі студентами Острозької академії Андрій Садовий.
26.09.2014

Острозька академія відкриває нові обрії співпраці на міжнародному рівніVideo
Підписання 3-стороннього договору про співпрацю в галузі освіти й науки між Гуманістичною академією ім. Алєксандра Ґейштора (м. Пултуськ, Польща), Національним університетом «Острозька академія» та Рівненською ОДА відбулося в Острозькій академії 18 вересня.
19.09.2014

Презентація векторів наукової роботи студентів спеціальності «Філософія»
У Національному університеті «Острозька академія» 18 вересня відбулася зустріч професорсько-викладацького складу кафедри релігієзнавства і теології зі студентами спеціальності «Філософія (Релігієзнавство)» на тему: «Роль наукової діяльності у розбудові незалежної держави».
19.09.2014

Студенти та викладачі Острозької академії вшановують загиблих журналістів
14 років минуло з дня загибелі засновника «Української правди» — журналіста Георгія Гонгадзе.
16.09.2014

Студенти Острозької академії отримали стипендії за здоровий спосіб життя
У Національному університеті «Острозька академія» 11 вересня десять студентів отримали іменні стипендії Фонду імені Володимира Кузя «За здоровий спосіб життя»
12.09.2014

Семінар із психологічної адаптації
У Національному університеті «Острозька академія» 11 вересня відбувся семінар «Короткострокова терапія осіб, які перебувають/перебували в кризовій ситуації», у якому взяли участь студенти-психологи
12.09.2014

Ice Bucket Challenge в Острозькій академіїVideo
Облитися крижаною водою і перерахувати кошти для потреб військовослужбовців вчора прийшли близько півтори сотні студентів та викладачів на стадіон Острозької академії.
11.09.2014

Учасники Києво-Могилянської школи бізнесу побували в Острозькій академії
Учасники Києво-Могилянської бізнес-школи 10 вересня завітали до Національного університету «Острозька академія».
10.09.2014

Спортивний ранок в Острозькій академіїVideo
У переддень Всеукраїнського дня фізичної культури і спорту в Острозькій академії відбулася загальноуніверситетська ранкова зарядка.
10.09.2014

Загальноуніверситетський диктант до Міжнародного дня грамотності
У Національному університеті «Острозька академія» 9 вересня відзначили Міжнародний день грамотності.
10.09.2014

В Острозькій академії відзначили 500-річчя битви під ОршеюVideo
Перемогу в битві під Оршею відсвяткували в Острозі шостого вересня. Нагадаємо, що восьмого вересня 1514 р. під м. Орша на Дніпрі (сучасна Республіка Білорусь) відбулася грандіозна битва об'єднаних військ Великого князівства Литовського та Королівства Польського з військами Московського царства. Командувачем об'єднаними військами був український князь Костянтин Острозький, резиденція якого знаходилася в Острозі.
06.09.2014

До Дня знань в Острозькій академії усі разом заспівали гімн УкраїниVideo
День знань у Національному університеті «Острозька академія» розпочався із патріотичної акції. Спудеї і професорсько-викладацький склад спільно виконали Державний гімн України
01.09.2014