Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Кому ж вдалося підкорити «Гуртом» цьогоріч?
У Національному університеті «Острозька академія» 25 жовтня відбувся щорічний гумористичний конкурс «Гуртом».
31.10.2018

Випускниця Острозької академії Ірина Баковецька презентувала нову книгу «Пластилін»
У Національному університеті «Острозька академія» 31 жовтня відбулася презентація детективу «Пластилін» Ірини Баковецької. Авторка є головою Рівненської обласної спілки письменників України, написала і видала поетичні збірки «Із ребра хаосу», «Write tomboy write! або якби Бенксі жив у місті Ра».
31.10.2018

В Острозькій академії розповіли про стипендіальну програму «Завтра.UA»
У Національному університеті «Острозька академія» 30 жовтня відбулася презентація стипендіальної програми «Завтра.UA».
31.10.2018

В Острозькій академії викладатимуть теорію та практику метатеатру
У Національному університеті «Острозька академія» з 2019 започаткують експериментальну театральну програму для магістрів з акторської майстерності та режисури – «Культурологія і метатеатр».
30.10.2018

В Острозькій академії презентували збірник наукових досліджень школярів
У Національному університеті «Острозька академія» 25 жовтня відбулася презентація збірника наукових досліджень учнівської та студентської молоді «Соціально значущі проекти молоді – громаді Острожчини».
26.10.2018

Налагодження мостів з зарубіжними університетами
Начальник відділу міжнародних зв’язків доцент Едуард Балашов взяв участь у заняттях в рамках Міжнародного тренінгового тижня, котрий відбувався на базі багаторічного партнера НУОА - Університету Бейра Інтеріор (м. Ковільян, Португалія).
25.10.2018

Студенти НаУОА дізналися про особливості пошуку роботи та складання резюме
Семінар про аспекти пошуку роботи, написання резюме та специфіку поведінки під час співбесіди відбувся в Острозькій академії 23 жовтня. Лектором виступила начальник відділу активної підтримки безробітних Острозької міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості Людмила Вус-Столярчук.
24.10.2018

Сергій Томіленко прочитав лекцію студентам Острозької академії
У Національному університеті «Острозька академія» 19 жовтня студенти мали можливість послухати лекцію Голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка.
23.10.2018

В Острозькій академії навчали кращим практикам місцевого управління з повагою до прав людини
У Національному університеті «Острозька академія» 17 жовтня викладачка НаУОА, координаторка громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини Марія Цип’ящук проводила для представників місцевої влади та місцевих активістів тренінги «Кращі практики місцевого управління з повагою до прав людини».
18.10.2018

Із днем народження, Острозька академіє!
Традиційно в середині жовтня Національний університет «Острозька академія» святкує День свого відродження. Цьогоріч нашій Альма-матер 24 роки.
18.10.2018

В Острозькій академії школярів вчили основ програмування
У Національному університеті «Острозька академія» 16 жовтня відбувся Code.Day() – день програмування для школярів. Захід проводився в рамках тижня кодування ЄС, спрямованої на реалізацію подій у сфері програмування для дітей та молоді.
17.10.2018

Програма святкування Дня Національного університету "Острозька академія"
Програма святкування Дня Національного університету "Острозька академія"
17.10.2018

Яким має бути сучасний музейник – лекція від Юлії Філіп’євої
У рамках проекту Alumni Talks до Острозької академії завітала випускниця культурології 2012 року, менеджерка проектів та член Асоціації «Culture & Creativity» Юлія Філіп’єва, яка розповіла про компетенції сучасного музейника.
16.10.2018

В Острозькій академії читав лекцію Ян Маліцький
Для студентів Національного університету «Острозька академія» 12 жовтня директор Центру Східноєвропейських студій Варшавського університету, почесний доктор Острозької академії Ян Маліцький читав лекцію «Польсько-українська співпраця в рамках довоєнного прометеївського руху».
13.10.2018

Ігор Гущук року взяв участь у науково-практичній конференції
Завідувач кафедри громадського здоров`я Національного університету «Острозька академія», кандидат медичних наук, експерт за напрямом громадське здоров’я, профілактична медицина, гігієна та професійна патологія, заступник Голови правління «Української Асоціації громадського здоров’я».
13.10.2018

Міжнародна наукова конференція «Польща-Україна: 100 років політичної думки»
У Національному університеті «Острозька академія» 12 жовтня відбулося відкриття Міжнародної наукової конференції «Польща-Україна: 100 років політичної думки». Це друга із циклу «Щорічних конференцій на тему досліджень концепцій польсько-української співпраці ім. Генрика Юзевського та Василя Мудрого», який заснований Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки в Луцьку та Студіумом Східноєвропейських Досліджень Варшавського університету.
13.10.2018

V міжнародна науково-практична конференція «Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку»
11-12 жовтня в Національному університеті «Острозька академія» відбулась V міжнародна науково-практична конференція «Фінансова система країни: тенденції та перспективи розвитку» присвячена 15-річчю кафедри фінансів, обліку і аудиту.
13.10.2018

В Острозькій академії відкрили виставки «Парадокси війни» та «Знаки часу»
У Національному університеті «Острозька академія» 10 жовтня відбулася презентація авторського проекту колишнього бійця АТО Андрія Соломіна «Парадокси війни» та відкриття виставки робіт української художниці Тетяни Мялковської з циклу «Знаки часу».
11.10.2018

Михайло Бучковський та U-Report Ukraine в Острозькій академії
До Національного університету «Острозька академія» на запрошення Братства спудеїв 9 жовтня на зустріч зі студентами завітали представники глобального молодіжного проекту U-Report Ukraine Дмитро Бурак і Дарія Мендела, а також лідер групи «Шосте чуття» Михайло Бучковський.
10.10.2018

Острозька академія та Рівненська юстиція підписали Меморандум про співпрацю
У Національному університеті «Острозька академія» 8 жовтня відбулося відкриття святкування тижня Навчально-наукового інституту ім. І. Малиновського. В рамках цього заходу начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук та ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник підписали Меморандум про співробітництво.
10.10.2018

Рекрутингові та кадрові агенства: заробляєте ви чи на вас?
До Національного університету «Острозька академія» 9 жовтня у рамках проекту «Alumni talks» завітала випускниця 2000 року, директор з рекрутингу Foreign Personnel Service, експерт з питань міграції соціальної компанії «Партнерство та працевлаштування» Анна Слатова.
10.10.2018

В Острозькій академії відбулися VI Острозькі наукові читання
Українські та іноземні вчені вшосте зібралися в Острозькій академії, щоб поділитися напрацюваннями, новими дослідженнями та розробками тематики Острогіани. Захід організований Центром вивчення спадщини князів Острозьких під керівництвом його очільника кандидата історичних наук Ігоря Тесленка. Цього року конференція була присвячена історії роду князів Санґушків – спадкоємців князів Острозьких, які у XVIII столітті носили титул острозьких ординатів.
09.10.2018

Зустріч-інтенсив із представниками Української соціальної академії
У Національному університеті «Острозька академія» 4 жовтня відбулася зустріч із представниками Української соціальної академії
05.10.2018

В Острозькій академії розпочався щорічний міжнародний конкурс, присвячений творчості Уласа Самчука
У Національному університеті «Острозька академія» стартував VІІI Всеукраїнський конкурс для студентської та учнівської молоді «Визвольна боротьба у творчості Уласа Самчука».
02.10.2018

Школа молодіжного підприємництва
У Національному університеті «Острозька академія» 27 вересня відбулася Школа молодіжного підприємництва. Організувала та модерувала захід заступник декана економічного факультету з профорієнтаційної роботи, кандидат економічних наук, старший викладач кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Харчук.
01.10.2018