Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Презентація програм Erasmus+ та Erasmus Mundus
Минулого тижня на платформі Google Meet відбулась презентація програм Erasmus+ та Erasmus Mundus, організована відділом міжнародних зв’язків НаУОА та учасницею ініціативи Young European Ambassadors (Посли європейскої молоді) Адріаною Лабанець. Захід було організовано для студентів, зацікавлених в міжнародних програмах мобільності та навчанні за кордоном. 
29.07.2020

«Ми гарантуємо якісну консультаційну допомогу та підтримку для кожного абітурієнта…» - в Острозькій академії провели онлайн зустрічі для вступників
Протягом березня - липня 2020 року відповідальний секретар приймальної комісії Національного університету «Острозька академія», помічник ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук, керівник консультаційного центру для абітурієнтів Іванна Горбач провели низку зустрічей у форматі питання/відповідь для вступників 2020 та юрисконсульт Тетяна Лотиш.
17.07.2020

Представники НаУОА взяли участь в підсумковій конференції проєкту «Інноваційний університет та лідерство»
7-9 липня 2020 року відбулася підсумкова конференція проєкту «Інноваційний університет та лідерство», в рамках якого було представлено результати мікропроєктів учасників. В 5-й фазі цього українсько-польського проєкту взяли участь представники Національного університету «Острозька академія» - проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Дмитро Шевчук та помічник ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти, доц. Юлія Шулик. 
09.07.2020

ІІІ Літня школа з академічної доброчесності
У Національному університеті «Острозька академія» 2-3 липня за сприяння Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася III Літня школа з академічної доброчесності. Захід відбувся у форматі онлайн із застосуванням платформи Google Meet.
04.07.2020