Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Відкриття Науково-практичного центру та перша урочиста лекція академічного року 2020-2021
У Національному університеті «Острозька академія» 31 серпня 2020 року відбулося відкриття «Науково-практичного центру інноваційних та неінвазивних технологій і профілактичної медицини  в громадському здоров’ї».
31.08.2020

Запрошуємо на відкриття Науково-практичного центру в Острозькій академії разом з Ігорем Дідковським
У Національному університеті «Острозька академія» 31 серпня 2020 року відбудеться відкриття «Науково-практичного центру інноваційних та неінвазивних технологій і профілактичної медицини в громадському здоров’ї».
31.08.2020

Відзнака Острозької академії за успішну здачу студентами Cambridge CAE exam
Цьогоріч в Національному університеті «Острозька академія» 26 студентів факультету романо-германських мов пройшли тестування на рівень володіння англійською мовою від університету Кембридж. По завершенню якого отримали сертифікати міжнародного зразка, які високо цінуються роботодавцями провідних фірм України та за кордоном.
28.08.2020

Привітання з нагоди національного свята – Дня незалежності України!
Привітання з нагоди національного свята – Дня незалежності України!
24.08.2020

Приймальна комісія буде продовжувати свою роботу в умовах «червоної зони»
Шановні абітурієнти! Вступна кампанія в Національному університеті «Острозька академія» буде продовжуватися у дистанційному та очному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм відповідно до рішення ректорату та приймальної комісії.
21.08.2020

Як обрати навчання на омріяній спеціальності в Острозькій академії
Вже майже тисячу вступників обрали «Острозьку академію» своїм першим пріоритетом. До закінчення подачі заяв залишилося лише 3 дні. Ми розуміємо, що обрати спеціальність та університет — це доленосний вибір у Вашому житті. Якщо Ви ще не визначилися і маєте сумніви щодо конкретної спеціальності, то можете подати 5 заявок на державну і платну форму та безліч заявок лише на платну форму. Ми віримо, що кожна заявка до нашого університету — це Ваше виважене і правильне рішення!
20.08.2020

Інформація щодо старту 2020/2021 навчального року
Навчання в НаУОА буде відбуватися за змішаною формою (очно та дистанційно). 
19.08.2020

Студентка Острозької академії отримуватиме академічну стипендію імені Героїв Небесної Сотні
Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства освіти і науки України. 
13.08.2020

Онлайн реєстрація на додаткову сесію ЄВІ триватиме з 17 до 25 серпня!
Для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи тих причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, третю сесію перенесено на 19 вересня. Відповідний наказ МОН опублікований 6 серпня 2020 року
11.08.2020