Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Інавгурація-2021 в Острозькій академії
Урочиста церемонія посвяти першокурсників у студенти — «Інавгурація-2021» відбулася в Національному університеті «Острозька академія» тридцять першого серпня. Цьогоріч здобувати освіту в першому вищому навчальному закладі Східної Європи отримали можливість понад п’ятсот юнаків і дівчат з усіх куточків України.
31.08.2021

Вітаємо Вас дорогі першокурсники!
Радіємо, що Ваша мрія стати студентом Острозької академії нарешті здійснилася! Дружна спільнота Національного університету «Острозька академія» щиро запрошує Вас розпочати новий навчальний рік з урочистої посвяти в спудеї «Інавгурація-2021». Чекаємо на Вас 31 серпня 2021 року, церемонія розпочнеться о 10.00 год. в університетському парку.
28.08.2021

Філософію змін освіти Рівненщини обговорювали в Острозькій академії
У Національному університеті “Острозька академія” 26 серпня відбувся освітній форум «Освіта Рівненщини. Філософія змін» за підтримки Міністерства освіти і науки України й Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації. 
26.08.2021

Острозька академія – у ТОП-25 закладів вищої освіти за кількістю проєктів Еразмус+
Відповідно до результатів конкурсів Еразмус+ напряму International Credit Mobility (ICM) у 2014-2020 рр., Національний університет «Острозька академія» увійшов в ТОП-25 закладів вищої освіти України за кількістю таких проєктів, що реалізуються університетом.
26.08.2021

Партнерський форум «Стратегічні цілі та орієнтири на шляху до нової якості освіти»
25 серпня 2021 року викладачі Острозької академії взяли активну участь у міському партнерському форумі «Стратегічні цілі та орієнтири на шляху до нової якості освіти» у м. Славута. Захід об’єднав понад 300 освітян Славутської міської територіальної громади, 18 прогресивних експертів та спікерів з різних регіонів України.
25.08.2021

Вітання з 30-річчям Дня Незалежності УкраїниVideo
День Незалежності – це символ єдності нашого суспільства, що дозволяє зберегти і примножити національні цінності й традиції, накопичені старшими поколіннями заради світлого майбуття.
24.08.2021

Христина Семерин перемогла в конкурсі Фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва
Аспірантка Острозької академії Христина Семерин перемогла в конкурсі для молодих аналітиків та аналітикинь із регіонів Фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва. 
16.08.2021

Магістрантки Острозької академії отримали РодовідСтипендії
Магістрантки ОПП "Національна безпека" Ніка Федорчук та Любов Дмитрук і магістрантка ОПП "Правознавство" Іванна Українець отримали РодовідСтипендії на оплату навчання у сумі відповідно по 40 600 грн та 43 100 грн.
14.08.2021

Максимально відчути атмосферу і час
Про історію Острозької академії розкажуть в оновленому форматі. В Острозькій академії реалізовуватимуть грантовий проєкт «Острозька академія: 445 років історії вищої освіти в Україні» в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду та Державного агентства розвитку туризму.
13.08.2021

В Острозькій академії держслужбовці зможуть складати іспити на рівень володіння українською мовою
Національний університет «Острозька академія» став спеціально уповноваженою установою, яка проводитиме іспити на рівень володіння державною мовою для держслужбовців. Таке рішення ухвалено на засіданні Національної комісії зі стандартів державної мови 4 серпня 2021 року.
11.08.2021

Світла пам’ять Євгенові Кириловичу Марчуку
Національний університет «Острозька академія» з глибоким сумом сприйняв скорботну звістку про смерть Євгена Кириловича Марчука.
05.08.2021