Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Викладачі та студенти Острозької академії взяли участь у круглому столі з питань мовної політики
З ініціативи депутата Рівненської обласної ради Ігоря Пасічника 25 липня 2012 року відбулося засідання круглого столу з питань дотримання конституційних гарантій щодо розвитку української мови як державної
27.07.2012

Студенти Острозької академії відвідали Міжнародний семінар у Варшаві
Студенти спеціальності «Журналістика» Національного університету «Острозька академія» відвідали Міжнародний семінар «Журналісти-активісти», який проходив у Варшаві з 2 по 12 липня
19.07.2012

Заява Вченої ради та Братства Спудеїв Національного університету «Острозька академія» щодо прийняття законопроекту «Про засади державної мовної політики»
Вважаємо, що законопроект «Про засади державної мовної політики», що був прийнятий з принциповими порушеннями регламенту, не сприяє консолідації українського народу, а роз’єднує його за мовними ознаками
06.07.2012

Нові спеціалізації на гуманітарному факультеті
Вперше на гуманітарному факультеті Національного університету «Острозька академія» з вересня 2012 року студенти спеціальності «Релігієзнавство» матимуть можливість окрім основної спеціальності навчатися за додатковою спеціалізацією (на вибір): «релігійний туризм та паломництво», «релігійна журналістика»
05.07.2012

Студентка журналістики перемогла у міжнародному конкурсі
Студентка спеціальності «журналістика» Національного університету «Острозька академія» Діана Кобернюк стала призером Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
04.07.2012