Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Новини та події

Більше новин Rss

В Острозькій академії провели день турботи про себе в межах Всеукраїнського дня психолога
23 квітня в межах Всеукраїнського дня психолога кафедра психології Національного університету «Острозька академія» організувала день турботи про себе.
23.04.2024

Безкоштовна сертифікатна програма – курс “Активізм у кіберпросторі як протидія гібридним загрозам” стартує 1 травня
Шановні здобувачі вищої освіти, запрошуємо вас долучитися до безкоштовної сертифікатної програми – курсу “Активізм у кіберпросторі як протидія гібридним загрозам” в межах проєкту «Громадянське суспільство у процесі вирішення конфліктів: досвід ЄС для України» (101084973 — EURoCoRP — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) реалізується Національний університетом «Острозька академія» за співфінансування Європейського Союзу та має на меті популяризувати цінності громадянського суспільства ЄС у процесі розв’язання конфліктів та підвищити обізнаність щодо сучасних конфліктів гібридного типу.
23.04.2024

В Острозькій академії стартувала програма з міжкультурної комунікації
22 квітня 2024 року в Національному університеті «Острозька академія» розпочалася сертифікатна програма «Вступ до студій міжкультурної комунікації в Європі». Цей курс відбувається в рамках реалізації проекту Erasmus+ Jean Monnet Module «EuCultCom: Європейські студії міжкультурної комунікації: досвід ЄС для України» (номер проєкту № 101126800 — EuCultCom — ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH), що фінансується Європейським Союзом.
22.04.2024

В Острозькій академії говорили про бібліотечно-інформаційне обслуговування, пріоритети формування книжкових фондів й електронних ресурсів
22 квітня в Науковій бібліотеці Національного університету “Острозька академія” відбулася зустріч з академічною спільнотою НаУОА на тему “Бібліотечно-інформаційне обслуговування та пріоритети формування книжкових фондів й електронних ресурсів”. Спікер заходу - завідувач сектору абонементів відділу обслуговування та збереження фондів Михайло Поток.
22.04.2024

В Острозькій академії відбудеться відкриття виставки та вечір пам'яті загиблого військового та поета Максима «Далі» Кривцова «Я поверну собі своє життя, обіцяю»
У середу, 24 квітня, о 16:00 в мистецькій галереї Національного університету «Острозька академія» відбудеться відкриття виставки та вечір пам'яті загиблого військового та поета Максима «Далі» Кривцова «Я поверну собі своє життя, обіцяю». 
22.04.2024

Теги: