Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Vivat інавгурантам Острозької академії
Інавгурація-2009 – урочиста церемонія посвяти першокурсників у спудеї Національного університету «Острозька академія» відбулася 30 серпня
31.08.2009

Ігор Пасічник - Герой України
Указом Президента України №636 від 19 серпня 2009 року ректорові Національного університету «Острозька академія» професору Пасічнику Ігорю Демидовичу присвоєно звання Героя України за визначні особисті заслуги перед Україною у збереженні та примноженні національної освітянської спадщини
22.08.2009

В Острозькій академії продовжено прийом документів
Університет продовжив набір студентів на 2009/2010 навчальний рік на освітньо-професійні програми підготовки бакалавра (заочна форма навчання на умовах контракту; заочна форма навчання на базі освітньо-професійного рівня молодший спеціаліст та денна форма навчання на умовах контракту) на окремі спеціальності.
14.08.2009

Колекція книг ім. М. П. Ковальського передана у наукову бібліотеку Острозької академії
Наукова бібліотека Національного університету «Острозька академія» отримала в дар унікальну колекцію книг ім. Миколи Павловича Ковальського, передану його донькою Іриною Миколаївною Ковальською-Павелко. Це понад три тисячі унікальних за широтою тематики та ретроспекції видань
12.08.2009