Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Віват магістрам Острозької академії - 2021!
У Національному університеті «Острозька академія» 30 січня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістра — «Конвокація-2021». За вимогами карантинних умов, дійство провели у змішаній формі – онлайн через застосунок Google Meet та наживо з дотриманням соціальної дистанції та маскового режиму. Варто зазначити, що цьогорічний випуск магістрів став особливим, адже відзначається у ювілейний 445-тий рік з часу заснування нашої Альма-матер.
30.01.2021

Онлайн-зустріч з представниками Юннанського Університету (Yunnan Normal University, Kunming, China)
На зустрічі обговорили можливость налагодження співпраці між університетами та підписання міжуніверситетської угоди про академічне і наукове співробітництво
30.01.2021

В Острозькій академії обговорювали перспективи розвитку університету
Упродовж березня-травня 2020 року в Острозькій академії відбувався моніторинг освітнього середовища, в якому взяли участь основні стейкхолдери університету
28.01.2021

Щиро вітаємо Євгена МАРЧУКА з ювілеєм!
Член Наглядової ради Острозької академії, почесний академік Острозького Академічного Братства святкує 80-річний ювілей
28.01.2021

До уваги аспірантів, студентів контрактної форми навчання та вільних слухачів!
Cкориговано розмір плати за навчання у зв`язку зі зміною рівня інфляції
25.01.2021

День Соборності України - 102 роки з моменту підписання Акту Злуки
22 січня щорічно відзначається День Соборності України. Цього дня 1919 року на Софійській площі у Києві відбулося проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки.
22.01.2021

Щиро вітаємо Ларису Івшину із 24-річчям на посаді головної редакторки «Дня»
Острозька академія синхронно крокує з «Днем» уже багато років. Газета є нашим постійним інформаційним партнером, а Лариса Івшина – щирим другом і мудрим наставником для нашої студентської молоді.
13.01.2021

Опитування учасників освітнього процесу щодо розуміння стану академічної культури та підтримання академічної доброчесності в НаУОА
Для розуміння стану організації академічної культури та підтримання академічної доброчесності розпочинаємо опитування студентів та викладачів НаУОА
05.01.2021