Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

До уваги абітурієнтів 2015!
Додаткові можливості для абітурієнтів, що вступають до Острозької академії
29.07.2015

Національний університет «Острозька академія» оголошує додатковий набір
Національний університет «Острозька академія» оголошує додатковий набір на денну/заочну форми навчання зі спеціальностей:
28.07.2015

В Острозькій академії збільшили обсяг державного замовлення
Міністерство освіти і науки України збільшило обсяг державного замовлення у Національному університеті «Острозька академія» на 45 місць
22.07.2015

Випускники Острозької академії — у лавах новоствореної української поліції
Щоб стати працівником нової патрульної поліцейської служби випускники проходили жорсткий конкурсний відбір, тестування та навчання
15.07.2015

Польські байкери в Острозькій академіїVideo
Польські байкери 13 липня завітали до Національного університету “Острозька академія”. Візит відбувся у рамках мотопробігу “Польща-Волинь”
13.07.2015

Острозьку академію відвідала родина Соколиків з Канади
Ярослав, Оксана та Всеволод Соколики 9 липня побували у Національному університеті «Острозька академія»
10.07.2015

В Острозькій академії немає корупції
Результати опитування зініційованого Всеукраїнською громадською правоекологозахисною організацією “Зелений Тризуб”, продемонстрували, що в Національному університеті “Острозька академія”
06.07.2015

Представники Острозької академії взяли участь у семінарі з гендерної проблематики
Захід відбувся у рамках реалізації Координатором проектів ОБСЄ в Україні проекту «Посилення комплексного гендерного підходу в контексті конфлікту в Україні»
05.07.2015