Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Нові виклики викладачів НаУ ОА у дистанційному навчанні студентів
У Національному університеті «Острозька академія» в рамках навчально-методичного центру «Школа освітніх інновацій» 27 квітня відбувся вебінар «Мистецтво онлайн-викладання: популярні застосунки й досвід ефективного навчання». Модерувала зустріч кандидатка філологічних наук, доцентка Юлія Маслова.
30.04.2020

Як створювати історії, що захоплюватимуть?
У межах Відкритого університету Острозької академії 28 квітня відбулася онлайн-лекція на тему «Сторітелінг: чому ми любимо чужі історії та їх розповідати». Спікерка – кандидатка філологічних наук, старша викладачка кафедри журналістики Вікторія Назарук.
28.04.2020

Острозька академія – серед лідерів TIMES HIGHER EDUCATION – IMPACT RANKING 2020
Оцінювалась робота університетів на шляху надання якісної освіти, забезпечення здоров’я і благополуччя, гендерної рівності, створення гідних умов праці та економічного зростання
27.04.2020

Стан радіації сьогодні: наслідки аварії ЧАЕС устами очевидців
У Національному університеті «Острозька академія» 26 квітня відбулася лекція, присвячена 34-річчю пам'яті трагедії на Чорнобильській атомній електростанції. Спікер – кандидат медичних наук, доцент, завідувач кафедри громадського здоров’я Ігор Гущук. Запрошеним гостем онлайн-зустрічі став очевидець трагічних подій та учасник ліквідації на Чорнобильській аварії Олександр Комов.
26.04.2020

Що буде з Днем відкритих дверей? Або Національний університет «Острозька академія» 24/7
Профорієнтація – це заходи спрямовані на професійне визначення особистості, пошук її професійного я. Національний університет «Острозька академія» дуже виважено та з повагою ставиться до вибору кожного абітурієнта і допомагає віднайти себе у світі професій.
21.04.2020

Великоднє вітанняVideo
Світле Христове Воскресіння – це свято надії, добра, духовного відродження, перемоги життя над смертю, торжество справедливості та істини.
18.04.2020

Про мистецтво онлайн-викладання
У Національному університеті «Острозька академія» в рамках навчально-методичного центру «Школа освітніх інновацій» 13 квітня відбувся вебінар «Мистецтво онлайн-викладання: популярні застосунки й досвід ефективного навчання». Модерувала зустріч кандидатка філологічних наук, доцентка Юлія Маслова.
13.04.2020

Острозька академія перерахувала благодійну допомогу Острозькій районній лікарні
Первинна профспілкова організація Національного університету «Острозька академія» перерахувала фінансову допомогу в розмірі 25 000 грн комунальному некомерційному підприємству «Острозька центральна районна лікарня».
09.04.2020

Сім кроків до внутрішньої свободи
Карантин і свобода. Два, на перший погляд, несумісні поняття, адже карантинні заходи вносять низку обмежень у наш життєвий простір. Разом з тим, з конструктивної позиції, свобода тісно пов’язана з  феноменоми «внутрішня дисципліна», «внутрішня свобода». Останнє поняття на сьогодні психологи розглядають у контексті смислового переживання стосунків зі світом, перегляду своєї психологічної позиції, тобто ставлення до себе та інших. У карантинних умовах людина часто губиться, забуваючи, який сьогодні день, особливо, коли не витримані традиційні «режимні» моменти. А тому для упорядкування тижневого навантаження пропонуємо щоденну психологічну гігієну. Віднесіться до цих вправ не лише з гумором, а й з вірою у власний психологічний імунітет та  силу творчого пристосування.
08.04.2020

Як не втонути в океані інформації?
У рамках проєкту “Відкритий університет” 7 квітня відбулася онлайн-лекція “Епоха постправди: як не втонути в океані інформації?”. Лектор - Сергій Штурхецький, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри журналістики НаУОА. 
07.04.2020

Світлій пам’яті Івана Вакарчука
Національний університет «Острозька академія» з глибоким сумом сприйняв скорботну звістку про смерть нашого щирого друга, видатного українського фізика, громадського діяча, колишнього ректора Львівського національного університету імені І. Франка та міністра освіти Івана Олександровича Вакарчука.
06.04.2020

Трудове законодавство в умовах карантину
У межах Відкритого університету Острозької академії другого квітня відбулася онлайн-лекція «Трудове законодавство у межах карантину». Спікерка – кандидатка юридичних наук, старша викладачка кафедри цивільно-правових дисциплін Ольга Балацька.
02.04.2020

Як переЖИТИ карантин
Розпочався проєкт «Відкритий університет Острозької академії» — публічні науково-популярні онлайн-лекції для широкої аудиторії.
01.04.2020