Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Запрошуємо студентів та молодь міста до участі в проекті “Острозька кузня лідерів”!
Молоді люди, що цікавляться політичним життям міста, яким не байдуже життя міської громади, які хочуть реалізувати соціальні проекти для розвитку Острога мають можливість взяти участь у серії навчальних тренінгів “Острозька кузня лідерів”
30.08.2016

Привітання з Днем знань!
Вельмишановні викладачі та співробітники, дорогі студенти
26.08.2016

Вітаємо першокурсників Острозької академії!
1 вересня 2016 року об 11.00 відбудеться урочиста посвята першокурсників — "Інавгурація - 2016"
25.08.2016

Відкриття Літньої школи учасників програми «Східні студії» в Україні
У Національному університеті «Острозька академія» 23 серпня відбулося відкриття ІІІ Літньої школи для учасників програми «Східні студії» в Україні. Тема школи — «Центрально-Східна Європа: нації, кордони, історична пам'ять»
23.08.2016

До відома студентів Острозької академії, змінено банківські реквізити
Плата за навчання та всі види навчальних послуг Національний університет "Острозька академія"
23.08.2016

Додатковий набір на навчання
До відома абітурієнтів ступеня магістра та освітнього ступеня спеціаліста
15.08.2016

Писати Острожчину: в Острозі закінчився художній пленер
Результатом роботи художників стала попленерова виставка, що відкрилася 10 серпня у мистецькій галереї Національного університету “Острозька академія”
11.08.2016

Молодий науковець та 13 студентів Острозької академії отримали премії голови Рівненської облдержадміністрації
Старшого викладача економічного факультету Наталію Іванчук та 13 студентів Національного університету “Острозька академія” відзначили за перемоги на Всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах наукових робіт, участь у міжнародних та всеукраїнських науково-практичних конференціях та значні успіхи у навчанні
11.08.2016

В Острозькій академії відбулося закриття літньої школи з юдаїки та семітської філології
Літня школа з юдаїки та семітської філології тривала у Національному університеті “Острозька академія” з 10 по 31 липня
01.08.2016