Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Викладач кафедри релігієзнавства відвідав міжнародну наукову конференцію в Саудівській Аравії
З 17 по 19 грудня цього року в Мединському університеті (Медина, Саудівська Аравія) відбулася Перша міжнародна наукова конференція «Внесок Королівства Саудівська Аравія у вирішення проблем мусульманського світу», в якій взяли участь дослідники із 35 країн
27.12.2010

Враженнями від канадсько-української програми учасники поділилися з Ігорем Пасічником
Ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник 24 грудня зустрівся з учасниками канадсько-української програми
24.12.2010

Студенти правничого факультету повернулися з перемогою
Команда правничого факультету Національного університету «Острозька академія» у складі Вікторії Волинчук та Ірини Стецик перемогла у ІІІ Всеукраїнських змаганнях з адміністративного права і процесу ім. В.С. Стефанюка
20.12.2010

Поляки та українці обговорили геополітичну роль Російської Федерації
У Національному університеті «Острозька академія» 16-18 грудня відбулося засідання польсько-українського круглого столу «Російська Федерація та міжнародні відносини у Центрально-Східній Європі»
18.12.2010

Студентка Острозької академії взяла участь у Зимовій школі MediaNext
У Києві 5-11 грудня тривала Зимова школа MediaNext із застосування сучасних інструментів нових медіа для потреб молодих журналістів, в якій взяла участь студентка IV курсу спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність» Національного університету «Острозька академія» Анна Вакуленко
16.12.2010

В Острозькій академії обговорювали перспективи внесення змін до навчальних програм фахівців з обліку та аудиту
Нещодавно в стінах Національного університету «Острозька академія» було проведено засідання підкомісії з обліку та аудиту Науково-методичної комісії МОН України за напрямом «Економіка та підприємництво»
13.12.2010

День відкритих дверей на факультеті політико-інформаційного менеджменту
У Національному університеті «Острозька академія» восьмого грудня відбувся пізнавальний захід «Відчуй себе студентом спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність»
08.12.2010

«Не перебрати квітів у вінку»
В Острозькій академії шостого грудня відбувся перший творчий вечір «Не перебрати квітів у вінку» новоствореної театральної студії «Слово»
06.12.2010

Всеукраїнська студентська олімпіада з політології проходитиме в Острозькій академії
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 02.12.2010, № 1190 на базі Національного університету «Острозька академія» 14-16 квітня 2011 року проходитиме Всеукраїнська студентська олімпіада з політології
03.12.2010

Живі, поки живе пам’ять...
У Національному університеті «Острозька академія» вшанували пам’ять жертв Голодоморів та політичних репресій в Україні
03.12.2010

Острозька академія у німецько-українському проекті «Konsumbewusst»
Шість студентів Національного університету «Острозька академія» взяли участь у німецько-українському проекті під назвою «Konsumbewusst» (свідомий шопінг), що проходив 15-25 листопада у молодіжному таборі селища Бараталь, неподалік Дрездена (Німеччина)
01.12.2010