Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

В Острозькій академії оголошено прийом до аспірантури та докторантури
Перелік спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання в аспірантурі
31.07.2018

ІІІ Міжнародна літня школа з гебраїстики та семітської філологіїVideo
У Національному університеті «Острозька академія» з 16 липня по 5 серпня триватиме ІІІ Міжнародна літня школа з гебраїстики та семітської філології, яка є продовженням Міжнародної сертифікатної академічної програми з гебраїстики та бібліїстики.
27.07.2018

Оголошено набір на літню школу «Східні студії»
Центр Східноєвропейських студій Варшавського університету та Національний університет «Острозька академія» запрошують взяти участь у Літній школі в рамках спільної магістерської програми «Східні студії», яка відбудеться з 20 по 24 серпня 2018 року у м. Острог, Національний університет «Острозька академія».
24.07.2018

Корисна інформація для абітурієнтів Острозької академіїVideo
Дорогі абітурієнти, щиро вітаємо вас на офіційному сайті Національного університету “Острозька академія”! Ми раді, що ви обрали саме цей заклад вищої освіти як майбутнє місце свого навчання й цікавого студентського життя.
14.07.2018

Америка, діаспора та культура: магістрантка про досвід участі в обмінній програмі (інтерв’ю)
Обмінні закордонні програми – невичерпне джерело практики і досвіду, відкрите для багатьох охочих. Магістрантка англійської філології Катерина Басюк поїхала у США за обмінною програмою від Національного університету «Острозька академія» і американського університету «Назарет коледж» у штаті Нью-Йорку (м. Рочестер). Про особливості навчання, культурної інтеграції та свій досвід участі у програмі розповідає сайту oa.edu.ua.
13.07.2018

Вітаємо Мирослава Скорика з ювілеєм!
Сьогодні Почесний доктор Острозької академії, всесвітньо відомий український композитор Мирослав Скорик святкує 80-річний ювілей
12.07.2018

В Острозькій академії з`явилося дерево Ginkgo Biloba
Випускники-бакалаври Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського в бібліотечному парку Острозької академії 3 липня висадили рідкісне дерево Ginkgo Biloba.
05.07.2018

Завідувач кафедри фінансів, обліку і аудиту НаУОА – «Заслужений економіст України»
Завідувачу кафедри фінансів, обліку і аудиту Національного університету «Острозька академія», професору, доктору економічних наук Наталії Мамонтовій присвоїли почесне звання «Заслужений економіст України» (відповідно до указу Президента України №188/2018 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України»).
02.07.2018

В Острозі завершився міжнародний курс камерної музикиVideo
Міжнародний курс камерної музики OSTROH INTERNATIONAL CHAMBER MUSIC COURSE, що тривав у Національному університеті «Острозька академія», завершився вчора грандіозним концертом.
02.07.2018