Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День відкритих дверей на факультеті політико-інформаційного менеджменту

08.12.2010

У Національному університеті «Острозька академія» восьмого грудня відбувся пізнавальний захід «Відчуй себе студентом спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність».
 
На противагу традиційним Дням відкритих дверей викладачі кафедри документознавства та інформаційної діяльності надали можливість абітурієнтам відвідати практичні заняття зі спеціалізованих дисциплін. Спостерігаючи та беручи участь в обговоренні порушуваних на лекційних та практичних заняттях тем, абітурієнти мали можливість зрозуміти, бажають вони чи ні стати спудеями в апріорі та фахівцями згодом у сфері документознавства та інформаційної діяльності. 
Викладачі кафедри подбали й про формування в абітурієнтів чіткого уявлення щодо обов’язкових для вивчення лекційних курсів при підготовці бакалаврів, спеціалістів та магістрів документознавства та інформаційної діяльності. 
 
Як стверджує завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності, доцент Лариса Квасюк, цьогорічні абітурієнти активні, творчі, комунікабельні і, щонайголовніше, мають бажання створювати щось нове й досконаліше ніж учора. Саме такі здібності та риси характеру є найбільш цінними під час роботи у сфері комунікації. До того ж рівень підготовки абітурієнтів досить високий, багато серед них – золоті медалісти.
 
Традиційна екскурсія подвір’ям, приміщенням та підземеллям Острозької академії, за словами абітурієнтів, найбільше вразила їх своєю унікальною атмосферою, історичною першістю та своєрідністю.
 
Своїми ж враженнями щодо організації навчального процесу поділились й інші абітурієнти.
 
Юлія Рибак, випускниця Рівненської школи:
Вступ до Острозької академії на спеціальність «документознавство та інформаційна діяльність» – давно спланована мрія. Оскільки бажана спеціальність – синтез корисних та цікавих для вивчення напрямків та галузей життєдіяльності сучасної людини XXI століття.
 
Олександра Поліщук, випускниця Острозької гімназії:
Кілька років тому моя сестра закінчила навчання на спеціальності «документознавство та інформаційна діяльність» Острозької академії. Тому я не за чутками знаю, наскільки цікаво, хоча й складно тут навчатись. «Докласти великих зусиль сьогодні – отримати не тільки диплом про закінчену вищу освіту але й ґрунтовні знання завтра», − ось за яким принципом, на мою думку, готує фахівців Острозька академія.