Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Українка Incognita: презентація текстів
Уже багато років поспіль наприкінці лютого вся Україна традиційно відзначає Лесині дні.
28.02.2018

«За мурами замків князів Острозьких» побувати зможе кожен
В мистецькій галереї Національного університету «Острозька академія» 27 лютого відбулося відкриття інтерактивної виставки «За мурами замків князів Острозьких», організованої з нагоди 492-ї річниці з Дня народження засновника Острозької академії – князя Василя-Костянтина Острозького.
28.02.2018

В Острозькій академії відбулася Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з української мови і літератури-2018
Упродовж лютого–березня викладачі кафедри української мови і літератури Національного університету «Острозька академія» провели Всеукраїнську учнівську інтернет-олімпіаду з української мови і літератури-2018.
28.02.2018

Результати Всеукраїнського конкурсу наукового есе серед учнів 9-11 класів
Факультет міжнародних відносин та Наукове товариство студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина факультету міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія» організували Всеукраїнський конкурс «100-річчя української дипломатії: минуле, сьогодення, перспективи» серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти.
27.02.2018

В Острозькій академії навчаються студентки з університету Португалії
У Національному університеті «Острозька академія» успішно реалізовується проект Erasmus+ – програма Європейської комісії з питань освіти, підготовки кадрів, молоді та спорту, в рамках якої студенти та викладачі навчаються та викладають в закордонних закладах вищої освіти.
27.02.2018

Школа молодіжного підприємництва в Острозькій академії
Школа молодіжного підприємництва Національного університету «Острозька академія» вп’яте 23 лютого об’єднала талановиту підприємливу молодь – учнів 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Рівненської, Волинської та Хмельницької областей та студентів І-ІІІ курсів економічного факультету з різних куточків України.
24.02.2018

Випускник Острозької академії ділився тонкощами піару зі студентами
Бізнес-клуб Острозької академії «BIT Discussions» 22 лютого організував зустріч студентів з випускником університету Антоном Лисенком, який розповідав про кризові комунікації у PR.
23.02.2018

Про велич постаті Уласа Самчука
В Острозькій академії до 113-річниці з дня народження Уласа Самчука 22 лютого відбулася дискусія «Письменник на війні: конфлікт етики й естетики» між студентами-філологами, політологами, істориками, а також аспірантами та викладачами.
22.02.2018

Міжнародний день рідної мови в Острозькій академіїVideo
У Національному університеті «Острозька академія» 21 лютого була проведена акція присвячена Міжнародному дню рідної мови.
21.02.2018

Острозька академія вшанувала пам'ять Героїв Небесної сотні
У Національному університеті «Острозька академія» 20 лютого вшанували пам'ять загиблих учасників Революції Гідності. Студенти та викладачі під час хвилини мовчання віддали шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності тих людей, які виступили на захист демократичних цінностей і відстояли національні інтереси та європейський вибір нашої держави.
20.02.2018

Студенти Острозької академії переймали досвід у німецьких журналістів
У Національному університеті «Острозька академія» 15 лютого відбувся семінар, який провели для студентів німецьких журналістів Інго Петц та Клеменс Шьоль, які поділилися зі студентами своїм понад 15-річним досвідом у сфері медіа.
16.02.2018

Студентки Острозької академії – переможниці Всеукраїнського студентського турніру з філософії
Студентки магістеріуму спеціальності «Культурологія» Національного університету «Острозька академія» Наталя Лисовець, Мирослава Лукащик і Соломія Процак зайняли перше місце у Всеукраїнському студентському турнірі з філософії, який відбувався 14-15 лютого.
16.02.2018

Академічна доброчесність як пріоритет
У Національному університеті «Острозька академія» 15 лютого відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні та прикладні засади забезпечення академічної доброчесності в закладах вищої освіти».
16.02.2018

Галина Рис: “Люблю приносити людям радість”
У Національному університеті «Острозька академія» 15 лютого відбулася презентація книги «Амсердам-Київ. І трохи святого Миколая» української письменниці, лауреатки міжнародного конкурсу «Гоголь—фентезі», літературного конкурсу видавництва «Смолоскип», аспірантки Університету Тасманії (Австралія) Галини Рис.
15.02.2018

В Острозькій академії викладачі обговорювали, як правильно оцінювати знання студентів
У рамках Школи освітніх інновацій 14 лютого відбулося заняття для викладачів “Оцінювання знань здобувачів вищої освіти”. Лекторкою була доцент кафедри фінансів, обліку і аудиту Національного універсвитету “Острозька академія”, кандидат економічних наук Ольга Дем'янчук.
15.02.2018

В Острозькій академії започаткований цикл олімпіад у сфері громадського здоров’я
У Національному університеті «Острозька академія» з ініціативи кафедри громадського здоров’я започаткований цикл олімпіад у сфері громадського здоров’я. 14 лютого до участі в цьому заході організатори запросили учнів восьмих класів зі шкіл Острозького району.
15.02.2018

До уваги аспірантів, студентів контрактної форми навчання та вільних слухачів!
Відповідно до наказу ректора № 10 від 01 лютого 2018 року збільшується розмір плати за надання освітньої послуги з 2017/2018 н .р. на 10%
08.02.2018

В Острозькій академії створено спецраду із захисту докторських дисертацій
Відтепер в університеті можна захистити дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора (кандидата) історичних та філософських наук за спеціальністю 09.00.11 «Релігієзнавство»
02.02.2018