Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Архів новин

Студенти Острозької академії презентували оригінальний поетичний стиль
У Рівненській дитячій музичній школі № 1 імені Миколи Лисенка відбувся перший конкурс декламування авторських віршів серед молоді «Весняна муза 2010». Активну участь у конкурсі взяли студенти, а також викладачі Національного університету «Острозька академія».
27.04.2010

Нові горизонти співпраці із Близьким Сходом
У рамках візиту викладача кафедри релігієзнавства Національного університету «Острозька академія» Михайла Якубовича до Центру імені Короля Фагда з друку Преславного Сувою, що знаходиться у Медині, відбулося чимало зустрічей щодо налагодження співпраці між Острозькою академією та науковими інституціями Саудівської Аравії
22.04.2010

В Острозькій академії обговорювали стосунки Польщі та України у ХХ ст.
22 квітня у стінах Національного університету «Острозька академія» відбулася наукова конференція «Проблеми українсько-польських стосунків у ХХ ст.»
22.04.2010

Науковці обговорювали комунікацію лінгвосоціокультурних спільнот на міжнародному рівні
22 квітня факультет романо-германських мов організував міжнародну конференцію «Міжнародна комунікація: мова, культура , особистість»
22.04.2010

Проблеми ідентичності обговорили в Острозькій академії
22-23 квітня 2010 року в Національному університеті «Острозька академія» відбулася Міжнародна науково-практична конференція під загальною назвою «Проблеми культурної ідентичності в ситуації сучасного діалогу культур»
22.04.2010

Українська історія є підставою для гордості
20 квітня 2010 року в Національному університеті «Острозька акдемія» за ініціативи професорсько-викладацького складу кафедри історії та студентів факультету міжнародних відносин відбулася наукова конференція присвячена 66-річчю визволення України від німецьких загарбників
22.04.2010

В Острозькій академії обговорили перспективи та загрози української демократії
17 квітня 2010 року в Острозькій академії пройшла Всеукраїнська студентська наукова конференція «Перспективи та загрози демократії у пост помаранчевий період в Україні»
21.04.2010

Всеукраїнська студентська олімпіада з політології вже вдруге пройшла в Острозькій академії
15-16 квітня в Національному університеті «Острозька академія» проходила Всеукраїнська студентська олімпіада з політології. Така масштабна олімпіада із цієї дисципліни вже вдруге проводиться в стінах НаУОА. Участь у ній взяли близько 50 студентів спеціальності «Політологія» із 17 українських вищих навчальних закладів
21.04.2010

У Національному університеті «Острозька академія» пройшла олімпіада «Юні знавці Біблії»
13 квітня 2010 р. в Національному університеті «Острозька академія» за підтримки Міністерства освіти і науки України ,Українського Біблійного товариства та Громадської ради з питань співпраці з Церквами та релігійними організаціями відбулася ІІІ Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії»
21.04.2010

Острозька академія досліджує інформаційне суспільство
15 квітня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася презентація І інтернет-конференції «Інформаційне суспільство і нові виміри культури»
21.04.2010

На економічному факультеті розпочато процес ліцензування магістерських програм
Національний університет «Острозька академія» повідомляє, що розпочато процес ліцензування підготовки фахівців за кваліфікаційно-освітнім рівнем «магістр»
20.04.2010

В академії обрали Пана Острозького
15 квітня у Національному університеті «Острозька академія» відбувся конкурс «Пан Острозький - 2010»
20.04.2010

В Острозькій академії обговорювали проблеми державної політики
У Національному університеті «Острозька академія» 13 квітня відбувся круглий стіл на тему: «Проблема відповідальності та взаємодії виконавчої гілки влади, органів місцевого самоврядування та громадськості у процесі державної політики» за участі експертів із закордону та України
16.04.2010

Пасічник в гостях у Пасічника
Ректор Національного університету «Острозька академія» знайшов свого ментального брата Васілія Пасєчніка
16.04.2010

На факультеті міжнародних відносин розпочато процес ліцензування магістерських програм
Національний університет «Острозька академія» повідомляє, що розпочато процес ліцензування підготовки фахівців за кваліфікаційно-освітнім рівнем «магістр» напряму підготовки 0304 «Міжнародні відносини» спеціальності 8.030405 «Країнознавство»
14.04.2010

Студент-історик переміг у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт
Студент магістеріуму спеціальності «історія» факультету міжнародних відносин Національного університету «Острозька» Олександр Мазепа посів перше місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2009/2010 н. р., що проходив у Херсонському державному університеті (науковий керівник Атаманенко А.Є.)
14.04.2010

До Острозької академії завітав Богдан Гаврилишин
9 квітня у стінах Національного ініверситету «Острозька академія» побував відомий економіст, Член Римського клубу, Іноземний член Національної академії наук України, Член Міжнародної Академії Менеджменту, Член Світової Академії Мистецтва та Науки – Богдан Гаврилишин
13.04.2010

Микола Томенко черговий раз відвідав Острозьку академію
Національний університет «Острозька академія» 7 квітня відвідав Заступник Голови Верховної Ради, щирий друг цього навчального закладу Микола Томенко
07.04.2010

Чарівний символ Великодня
На третій день Великоднього свята у стінах Національного університету «Острозька академія» відбулася презентація виставки писанок. Незвичним було те, що творцем її стала учениця 11 класу Наталія Бендюк
07.04.2010

Студенти Острозької академії вкотре показали свою першість
Студенти-політологи Національного університету «Острозька академія» посіли призові місця у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з політичних наук серед вищих навчальних закладів
02.04.2010

Краще за всіх українську знають вихованці Острозької академії
Серед вищих навчальних закладів Рівненщини найкращу мовну підготовку отримують студенти Національного університету «Острозька академія». Як передає кореспондент УНІАН, до такого висновку дійшли організатори спеціального «мовного» моніторингу, який проводила серед усіх вишів області громадська молодіжна організація «Фундація регіональних ініціатив» за підтримки місцевого видавничого дому
01.04.2010

Невідомий Шевченко
Острозькі сумівці разом зі студентами Острозької академії відкривали для себе невідомого Шевченка
01.04.2010