Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Телепередачі із циклу «Віват академія» за 2012 рік

Програма 1 Телепередача із циклу «Vivat академія» про візит до Острозької академії головного редактора газети «День» Лариси Івшиної, про передбачення дати кінця світу науковцями університету на основі праць астролога Яна Лятоса, про передання Острозькій академії рідкісних видань з україністики початку ХІХ століття. (Сфера-ТВ)

 

Програма 2 Телепередача із циклу «Vivat академія» про Міжнародний день рідної мови, презентацію книги Юрія Щербака «Час смертохристів: міражі 2077 року» та світський бал в Острозькій академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 3 Телепередача із циклу «Vivat академія» про Дні науки в Острозькій академії, розмовник англійської мови для правоохоронців під час Євро-2012, виданий викладачами кафедри англійської мови та літератури. Також у випуску йдеться про Всеукраїнський конкурс студентських робіт на історичну тематику. (Сфера-ТВ)

 

Програма 4 Телепередача із циклу «Vivat академія» про творчий вечір та презентацію видань відомого науковця, письменника та першого проректора Національного університету «Острозька академія» Петра Кралюка, четвертий регіональний фестиваль реклами, що традиційно проходить в Острозькій академії, Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії». (Сфера-ТВ)

 

Програма 5 До уваги абітурієнтів телепередача із циклу «Віват академія» про факультети та спеціальності Національного університету «Острозька академія». (Сфера-ТВ)