Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Телепередачі із циклу «Віват академія» за 2011 рік

Програма 1 Телепередача із циклу «Віват академія» про впровадження програми сортування сміття в Острозькій академії, яка діє з ініціативи учасників обмінної програми «Канада. Світ. Молодь.»; про відкриття на факультеті романо-германських мов центру, у якому студенти матимуть можливість здавати міжнародні тести з англійської мови; про видання журналу «Рівненщина релігійна» викладачами Острозької академії; про відкриття Центру вивчення стародруків та рідкісних книг ім. Івана Кардаша в Острозькій академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 2 Телепередача із циклу «Віват академія» про святкування Міжнародного дня рідної мови в Острозькій академії, а також презентацію Словника сленгу, який уклали студенти університету; про проголошення 2011 року Роком української пісні в Острозькій академії; про вручення іменних стипендій Олександра Михайлюка найактивнішим студентам Острозької академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 3 Телепередача із циклу «Віват академія» про візит до Острозької академії заслуженого артиста України Петра Мага; архієпископа Ігора Ісєченка з лекцією «Могилянська реформа в контексті контрформації»; про круглий стіл «Сучасний стан і тенденції розвитку медіасфери в Україні»; про засідання експертної ради з журналістики в Острозькій академії; про виставку старовинних карт, на яких позначено Острог, в підземній художній галереї Острозької академії; про заходи спрямовані на пропаганду здорового способу життя в Острозькій академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 4 Телепередача із циклу «Віват академія» про олімпіаду «Юні знавці Біблії» в Острозькій академії; про вечір вшанування пам’яті Миколи Ковальського; про Загальнодержавний конгрес органів студентського самоврядування в Острозькій академії; про щорічну наукову конференцію «Дні науки в Острозькій академії»; про творчий вечір «Жінки у творчості Шевченка»; про виставку розпису по батіку, яка відбувалася в підземній художній галереї Острозької академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 5 Телепередача із циклу «Віват академія» про круглий стіл «Форма правління в Україні: де-юре і де-факто»; про презентацію книги студента Острозької академії Анатолія Білого «На березі космосу»; про конкурс плакатів-малюнків до 25 річниці Чорнобильської катастрофи; про весняний набір на українсько-канадські обмінні програми в Острозькій академії; про Регіональний форум незалежних інформаційних аналітиків – презентацію власних інформаційних видань студентами спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність»; про Всеукраїнську олімпіаду з політології; про виставку ікон на склі в підземній художній галереї Острозької академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 6 Телепередача із циклу «Віват академія» про передачу факсимільної копії Пересопницького Євангелія Острозькій академії; про те, що Острозька академія розробляє стандарти підготовки бакалаврів богослов’я; про VII Всеукраїнський турнір юних журналістів; про присвоєння Музею історії Острозької академії звання «Зразкового». (Сфера-ТВ)

 

Програма 7 Телепередача із циклу «Віват академія» про проведення в Острозькій академії Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування»; про участь голови Братства спудеїв Острозької академії у з’їзді Європейського студентського союзу в місті Таллін (Естонія); про Всеукраїнський круглий стіл «Україна в горнилі воєнних випробувань»; про ІІ Тур Всеукраїнського кубку веселого народу; про концерт Рівненської обласної філармонії в Острозькій академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 8 Телепередача із циклу «Віват академія» про візит до Острозької академії мецената Ераста Гуцуляка; про перемогу студентки Острозької академії у І Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка; про присвоєння звання почесних докторів Острозької академії Василю Нору та Вальдемару Вітлінському; про нагородження відмінників Острозької академії ноутбуками; про передачу Острозькій академії книг з телевізійної журналістики Володимиром Ільчуком; про вибори голови Братства спудеїв Острозької академії. (Сфера-ТВ)

 

Програма 9 Телепередача із циклу «Віват академія» про підготовку до вступної кампанії 2011 року; про вручення стипендій за здоровий спосіб життя ім.. В. Кузя студентам Острозької академії; про круглий стіл «Релігійна толерантність в сакральних традиціях авраамічних релігій»; про акцію «Академія танцює»; про Тиждень економічного факультету; про виставку польських плакатів «Солідарність» в Острозькій академії; про студентську фотовиставку «Любов по-українськи». (Сфера-ТВ)

 

Програма 10 Телепередача із циклу «Віват академія» про акцію «Найдовше письмове вшанування історії української пісні», що увійшла до Книги рекордів України; про нагородження студентки Острозької академії другою премією у конкурсі «Україна: 20 років державотворення»; про круглий стіл «Акти Конституційного Суду України як джерело права» за участю суддів Конституційного Суду; про Міжнародний тенісний турнір Ostroh Academy Cup; про передачу Острозькій академії скульптур Міртали Кардиналовської-Пилипенко. (Сфера-ТВ)