Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Інформаційна програма «День» (2008 рік)

Програма 1. Сюжет із інформаційної програми «День» (телеканал РТБ) про ікону «Христос Пантократор та Святий Стефан»; про виховання серед учнівської та студентської молоді християнської етики, а також проблеми, що виникають у державі із вивченням цього курсу.

 

Програма 2. Сюжет із інформаційної програми «День» (телеканал РТБ) про членство Острозької академії в Українсько-польському консорціумі вищої школи та можливості міжнародної співпраці, які воно надає.

 

Програма 3. Про презентацію книг про Мелетія Смотрицького професором Національного університету «Острозька академія» Петром Кралюком з нагоди 430-тої річниця смерті полеміста. (телеканал РТБ)

 

Програма 4. Сюжет із інформаційної програми «День» (телеканал РТБ) про Острозьку академію як єдиний вищий навчальний заклад України, що проводить міжнародні турніри з тенісу. А також про П'ятий кубок Острозької академії з великого тенісу та проблеми й перспективи тенісу в Рівненській області.

 

Програма 5. Про презентацію книги Ераста Гуцуляка «Моя дерев'яна валізка» та його допомогу Острозькій академії у будівництві нового корпусу для гуманітарного факультету. (телеканал РТБ)

 

Програма 6. Сюжет про вступну кампанію, яка проходила за новими умовами ЗНО. Ректор Національного університету «Острозька академія» Герой України Ігор Пасічник коментує особливості вступу абітурієнтів, які належать до пільгових категорій населення.

 

Програма 7. Сюжет про урочисту конвокацію випускників Острозької академії та традицію, коли ректор, усі викладачі та випускники одягають мантії, аби нести академічним подвір’ям дух науки та культури.