Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Інформаційно-пізнавальний захід «Відчуй себе студентом спеціальності Українська мова та література»

Ви бажаєте ознайомитися з високим рівнем освітніх технологій? Ваш девіз – постійний розвиток і рух уперед? Ваше кредо  — «Живи з українською мовою в серці!»? Тоді Ви повинні стати студентами спеціальності «Українська мова та література».

26 січня 2012 року ви матимете унікальну нагоду дізнатися про всі принади студентського життя: відвідати лекцію завідувача кафедри української мови проф. Хом'яка І. М., зустрітися з викладачами та студентами спеціальності, відчути дух першого в Україні та Східній Європі вищого навчального закладу —  Національного університету «Острозька академія».

Програма заходу:

1.10.00 – 10.30  – зустріч із деканом гуманітрного факультету проф. Жуковським В. М.
2. 10. 30 – 11. 50 – лекція з курсу «Сучасна українська літературна мова».
3. 11.50 – 12.30 – зустріч із директором Інституту довишівського, заочного та дистанційного навчання доц. Пастушок Г. С.
4. 12.30 – 13.00 – міні-коцерт.
5. 13. 00 – 13. 30  – обід.
6.13.30 – 14.30 – зустріч із студентами, написання пробного тесту з української мови.
7. 14.30 – 15.30 – екскурсія університетом.

Ваше рішення обрати нелегкий, але цікавий шлях до знань і пройти його в Національному університеті «Острозька академія» свідчить про те, що Ви – сильна людина, яку не лякають труднощі, а отже, на Вас чекають перемоги.

Детальна інформація за тел.:
098 83 45 820 (Зоя Володимирівна),
097 90 15 937 (Зоряна Володимирівна).

Чекаємо на вас 26 січня 2012 року за адресою:

Національний університет «Острозька академія», вул. Семінарська, 2, м. Острог, Рівненська обл.
Оргкомітет, кафедра української мови.