Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Проект для юних журналістів «Пізнай Польщу»

Кафедра журналістики та літературознавства Національного університету «Острозька академія» 
за сприяння фонду «Нові медіа» (м. Варшава, Польща) та МГО «Інтерньюз-Україна» запрошують взяти участь
у проекті для юних журналістів «Пізнай Польщу».

Якщо тобі від 15 до 18 років,  Ти цікавишся журналістикою та хочеш навчитися створювати та керувати редакцією онлайн-газети, долучайся до проекту!

14-15 жовтня у Рівному професійні тренери з України та Польщі проведуть для Тебе тренінг зі створення «мультим» (електронної газети), розкажуть про Польщу те, чого не пишуть у пресі та не показують на ТБ.

Після тренінгу  команда у складі 12 осіб упродовж двох тижнів  має створити електронну газету про життя наших західних сусідів, розмістити свій проект на сайті mammedia.com.ua та провести промо-кампанію для збору голосів на його підтримку.

Команда, яка набере найбільшу кількість голосів, виграє конкурс та отримає головний приз - подорож до ВАРШАВИ на 4 святкові, грудневі дні (9-12.12.2011), де зможе познайомитись ближче з культурою, історією, звичаями та традиціями передріздвяної Польщі.

Щоб зареєструватися, потрібно звернутися до  регіонального координатора проекту на Рівненщині, викладача Національного університету «Острозька академія» Вікторії Назарук - nvm86ster@gmail.com,  (096) 800 61 30.