Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся науково-методичний семінар для аспірантів ОНП «Менеджмент»

31.01.2024

31 січня кафедра економічної теорії, менеджменту і маркетингу спільно з Науковим відділом НаУОА ініціювала й провела науково-методичний семінар для аспірантів освітньо-наукової програми «Менеджмент».

Керівниця Наукового відділу, докторка економічних наук, професорка Ольга Кривицька презентувала доповідь щодо змін, введених 1 січня 2024 року, які стосуються процедури присудження наукових ступенів докторів філософії. Також пані Ольга розповіла про основні завдання для аспірантів, дедлайни робіт, терміни й вимоги щодо підготовки дисертації та проведення підсумкової атестації з подальшим присудженням ступеня доктора філософії.

Завідувачка кафедри економічної теорії, менеджменту і маркетингу, докторка економічних наук, доцентка Людмила Козак наголосила на основних вимогах щодо змістового наповнення дисертаційних досліджень, акцентувала увагу на особливостях паспорта спеціальності, актуальності та меті дослідження, його завданнях і структурі самої дисертації.

«Проведення розʼяснювальної та консультаційної роботи з аспірантами будь-яких курсів та освітньо-наукових програм є важливим завданням кафедр та Наукового відділу НаУОА. Це той інструмент, який дає можливість аспірантам орієнтуватися в дедлайнах, вимогах до роботи, вчасно та повною мірою знайомитися з процедурою отримання ступеня доктора філософії. Тому Науковий відділ спільно з кафедрою економічної теорії, менеджменту і маркетингу організував цей захід та ініціює серію таких семінарів для аспірантів інших освітньо-наукових програм»,

зазначила Ольга Кривицька.