Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентки Острозької академії розпочали семестрове навчання в Клайпедському державному університеті прикладних наук (Литва) в межах програми Erasmus+

29.03.2024

Клайпедський державний університет прикладних наук (Литва) і Національний університет «Острозька академія» проводили конкурс на отримання стипендії Erasmus+ в межах Key Action 171 для здійснення навчальної мобільності з країнами-партнерами в другому семестрі 2023-2024 н.р. (січень – червень 2024 р.). Зокрема нещодавно студентки економічного факультету НаУОА Анна Прокопчук, Марія Ясковець, Карина Мініч і Вікторія Требухова розпочали навчання в Клайпедському державному університеті прикладних наук.

“Ця можливість міжнародного обміну від Erasmus+ є цінним досвідом для нас. Тут ми маємо змогу покращити наші навички англійської мови, порівняти різні підходи до навчання, вдосконалити як свої академічні знання, так і розуміння різних культур. Віримо, що ці знання знадобляться нам у майбутньому. Крім цього, ми можемо поширювати українську культуру й розповідати про важливість підтримки України в цей важкий період. Це цінний досвід і можливість розширити світогляд для нас. Ми вдячні Острозькій академії за організацію цієї академічної мобільності”,

розповіли студентки.