Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбувся вебінар «Поради вступникам − 2024»

29.02.2024

У четвер, 29 лютого, в Національному університеті «Острозька академія» відбувся онлайн-вебінар «Поради вступникам − 2024», де були порушені питання щодо Вступної кампанії − 2024, зокрема:

  • алгоритм дій для вступників — 2024;
  • надійні джерела інформації про вступ;
  • нововведення Вступної кампанії 2024 року;
  • який вибрати четвертий предмет та що вас чекає на НМТ;
  • іспити для магістрів;
  • дати, які варто запам'ятати, аби нічого не пропустити і ще багато чого цікавого.

Спікерками були помічниця ректора з освітнього менеджменту та відповідальна секретарка приймальної комісії Марія Матвійчук та керівниця профорієнтаційного корпусу та консультаційного центру для абітурієнтів приймальної комісії Софія Лозюк.

На вебінар зареєструвалися понад 30 осіб з 13 областей України: Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Дніпропетровської, Сумської, Житомирської, Волинської, Львівської, Київської, Миколаївської, Донецької, Івано-Франківської, Чернігівської. 

Марія Матвійчук детально роз’яснила особливості вступної кампанії цього року та порядок проведення НМТ, а також зазначила:

«Усім абітурієнтам дуже важливо щодня перевіряти офіційні сайти МОН та НаУ «Острозька академія», щоб не пропустити важливі кроки вступної кампанії. Також варто слідкувати за соцмережами «Абітурієнт ОА», оскільки саме там ви зможете ознайомлюватися зі стислою та корисною інформацією. Такі звички стануть запорукою вашого успішного вступу. Важливо не пропускати вебінари, години запитань/відповідей, дні відкритих дверей та зустрічі з членами приймальної комісії, оскільки на таких заходах ви можете дізнатися про всі нюанси вступу».

Софія Лозюк систематизувала етапи вступної кампанії на перший (бакалаврський) та другий (магістерський) рівні здобуття вищої освіти й зауважила:

«Дуже приємно познайомитися з нашими вступниками, адже ми будемо тісно співпрацювати під час Вступної кампанії − 2024 року. Приймальна комісія має стати для кожного абітурієнта протягом цього часу найкращим другом, адже чіткість та впевненість у кожному наступному кроці допоможе вступити на омріяну освітньо-професійну програму. Нині перед одинадцятикласниками важливий етап − визначитися, який додатковий предмет НМТ потрібно складати. Острозька академія зробила все, аби це було зробити легко, зокрема є таблиця коефіцієнтів та калькулятор конкурсного балу вступника на офіційному сайті. Для майбутніх магістрів же станом на зараз потрібно визначитися зі спеціальністю та готуватися до потрібних іспитів».

Абітурієнти поставити модераторкам запитання, на які почули конкретні відповіді. 

Запрошуємо вас на наступні зустрічі, які будуть відбуватися протягом Вступної кампанії − 2024. Анонси таких заходів можна буде побачити в соціальних мережах «Абітурієнт ОА» та на головному сайті Острозької академії.

 

За детальною інформацією звертайтеся:

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!