Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Олена Кондратюк вручила іменні гранти для студентів Острозької академії

28.02.2024

У Національному університеті «Острозька академія» вперше відбулося вручення іменних грантів для покриття річної вартості навчання, які заснувала Віцеспікерка Верховної Ради Олена Кондратюк.

«Це мій особистий внесок у підтримку талановитої молоді та здобуття нею якісної освіти в Україні. А саме таку освіту разом із формуванням чіткої української громадянської ідентичності забезпечують в Острозькій академії. Маємо підтримувати і мотивувати талановиту і спраглу до навчання молодь! Важливо, щоб молоді люди після успішного завершення навчання залишалися в Україні та брали активну участь в її повоєнному відновленні та відбудові»,

зазначила Олена Кондратюк.

Пані Олена вручила гранти студенту 2-го курсу спеціальності «Національна безпека» Олександру Манькевичу і студентці 2-го курсу спеціальності «Історія та археологія» Олені Лабунець.

«Отримати іменний грант Олени Кондратюк – надзвичайна можливість. Щиро дякую за високу честь бути одним із  перших стипендіатів. Це гарна інвестиція в нове покоління спеціалістів такої важливої сфери, як національна безпека. Для мене це неабиякий стимул.  Окремо вдячний раднику Віцеспікерки Павлу Булгаку, який для мене є справжнім прикладом успішного випускника нашої Альма-матер»,

зауважив Олександр Манькевич.

«Цей грант є для мене не просто фінансовою підтримкою, а вірою у мій потенціал. Це мотивує та спонукає до особистісного розвитку. Також це відповідальність, тому я докладу всіх зусиль, аби успішно здобути обрану освіту. Дуже вдячна пані Олені за таку честь й унікальну можливість!»

підсумувала Олена Лабунець.