Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся випуск магістрів ОПП «Політологія», оновленої в межах проєкту WARN

30.01.2024

27 січня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся випуск магістрів освітньо-професійної програми «Політологія», оновленої в межах проєкту Еразмус+ «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)».

Помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу НаУОА, доктор психологічних наук, професор, координатор проєкту Едуард Балашов зазначив:

«Вітаю всіх магістрів-політологів з успішним завершенням магістерської програми. Переконаний, що знання, здобуті в межах виконання проєкту «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам», у складних умовах українсько-російської війни допоможуть розбудувати громадянське суспільство, відновити Україну та протистояти гібридним загрозам із боку агресора. Наша країна потребує високоякісних фахівців у сфері політології, економічної, енергетичної, інформаційної безпеки, відтак віримо, що лише у спільній праці й боротьбі здобудемо Перемогу!»

Крім цього, в межах проєкту в НаУОА також оновили й магістерську програму ОПП «Національна безпека» і створили Науково-дослідну лабораторію досліджень гібридних загроз національній безпеці.

Більше інформації про проєкт «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)» можна дізнатися за покликанням: https://warn-erasmus.eu/