Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Випускники-магістри Острозької академії придбали 6 іменних fpv-дронів для ЗСУ

27.01.2024

Випускники-магістри всіх інститутів і факультетів Національного університету «Острозька академія» зібрали кошти, придбали 6 іменних дронів і передали їх випускнику НаУОА, який зараз служить оператором fpv-дронів на Донецькому напрямку.

Збір організували в межах марафону «Іменний дрон для армії» від Благодійного фонду «Відповідальні українці». Усі, хто бажає долучитись, перераховують кошти й отримують сертифікат про іменний дрон.

Магістр Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Валерія Рачковська зазначила:

«Хочу подякувати всім своїм однокурсникам за добрі серця, підтримку й опору, розуміння і співпрацю. Випускники всіх факультетів Острозької академії неймовірно вдячні ЗСУ за можливість отримати диплом одного з кращих університетів нашої країни. Тому всі ми прийняли рішення зробити символічний внесок на свій випуск і задонатити на ЗСУ для випускника нашого університету, який зараз перебуває на фронті».

Магістр Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки Діана Васильєва зауважила:

«Академічна спільнота – це велика родина і випускники є її частиною. Тому ми вирішили долучитися до допомоги нашій державі і Збройним силам України, подарувати 6 іменних дронів і передати нашому випускнику НаУОА. Сподіваємося, що цей маленький внесок допоможе військовим боронити українську землю, а нам дасть змогу навчатися, працювати, мріяти, любити й жити».