Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія продовжує зберігати високі позиції в міжнародному рейтингу UniRank

26.02.2024

Рейтинг UniRank University Ranking - міжнародний неакадемічний рейтинг, що досліджує якість представлення та популярність університетів світу у вебпросторі. Для розрахунку позиції в рейтингу застосовується особливий алгоритм, заснований на незалежних вебометричних показниках, зібраних і оброблених з авторитетних вебджерел.

За цьогорічними результатами рейтингу Національний університет «Острозька академія» посів 30 сходинку серед 192 українських університетів.

UniRank охоплює 13 900 офіційно визнаних університетів і коледжів із 200 країн світу.

Поточний uniRank University Ranking™ заснований на алгоритмі, що включає 5 неупереджених і незалежних веб-метрик, які беруться з 4 різних джерел веб-розвідки:

Формула, ухвалена для об’єднання 5 веб-метрик, не розкривається з причин авторського права та мінімізації спроб маніпулювання університетами для досягнення кращого рангу.

Мета uniRank University Ranking™ – забезпечити приблизний глобальний рейтинг світових університетів і коледжів, заснований на їхній веб-присутності та популярності з точки зору прогнозованого трафіку, довіри / авторитету та якість посилальної популярності. Особливо це спрямоване на те, щоб допомогти іноземним студентам і викладачам зрозуміти, наскільки популярним є певний вищий навчальний заклад в іншій країні.