Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

24 лютого – друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну

24.02.2024

24 лютого – друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну. Уже 2 роки наші Збройні сили продовжують тримати оборону й захищати державу від ворога.

Сьогодні ми згадуємо дуже важкі, але мужні часи, коли наша країна стояла на захисті своєї незалежності та територіальної цілісності. Українці виявили велику міць і відвагу, вистоявши в найскладніших умовах. 

Цей шлях був важким і переповненим випробуваннями, але український народ продовжує йти вперед, показуючи єдність і солідарність.

Дякуємо нашим захисникам за кожен новий день; що можемо навчатися й працювати, кожен на своєму місці робити все можливе для перемоги. Вічна пам’ять тим воїнам, які віддали своє життя, захищаючи незалежність України. Пам’ятаємо всіх Героїв! Але віримо, що незабаром у нашій державі запанує мир і буде така очікувана перемога! Слава Україні! Героям Слава!