Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Професор Острозької академії Едуард Балашов прочитав лекції для студентів Університету Бейра Інтеріор (Ковільян, Португалія)

19.04.2024

У межах програми академічної мобільності «Еразмус+» 15-19 квітня доктор психологічних наук, професор, помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу НаУОА Едуард Балашов прочитав цикл лекцій для студентів-психологів й іноземних студентів Університету Бейра Інтеріор (Португалія).

Теми лекцій – «Психічне здоров’я українців в умовах повномасштабного російського вторгнення» і «Найпоширеніші психічні розлади серед населення, яке живе в умовах війни, та стратегії підтримки психічного здоров'я».

«Співпраця Острозької академії з Університетом Бейра Інтеріор триває вже вісім років і щороку розвивається все інтенсивніше. Зокрема, зараз в Університеті Бейра Інтеріор навчається три студентки НаУОА: Катерина Опейда (Інститут лінгвістики), Яна Манько (Інститут соціогуманітарного менеджменту) та Каріна Клепак (економічний факультет). Дуже важливо здійснювати обміни між викладачами і студентами в межах проєкту Erasmus+. Це потрібно не тільки для підвищення кваліфікації, а й для покращення міжнародного іміджу й інтернаціоналізації Острозької академії»,

зазначив Едуард Балашов.

 

Читайте також: