Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Гостьова лекція для студентів Університету Тунку Абдул Рахман (UTAR) (Малайзія)

17.04.2024

17 квітня відбулася ще одна важлива віха у збагачуючій співпраці між Національним університетом "Острозька академія" та Університетом Тунку Абдул Рахман (UTAR) в Малайзії в межах постійного обміну думками, спрямованого на розширення сфери застосування та розуміння етики в державному управлінні.

Ці спільні зусилля були висвітлені англійською мовою у гостьовій лекції “Інституційні підходи до етики” (компонент курсу “Етика для публічних службовців” (UBPA3023)) Оленою Шершньовою, кандидаткою наук з дежравного управління, директоркою Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки. Лекція, яка була проведена за допомогою віртуального зв'язку, присвячена різноманітним інституційним стратегіям у вирішенні етичних дилем та розвитку культури доброчесності серед державних службовців. Цей захід не лише дав цінне розуміння складності етики в державному секторі, але й зміцнив зв'язки між двома освітніми установами.

“Національний університет “Острозька академія” прагне надавати здобувачам вищої освіти всебічне розуміння глобальних етичних перспектив, і це партнерство з UTAR є свідченням нашої відданості академічній доброчесності та культурному обміну. Наші спільні зусилля виходять за межах цієї лекції, і ми плануємо більше спільних ініціатив”,

зазначила Олена Шершньова, гостьова лекторка Університету Тунку Абдул Рахман (UTAR).