Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели благодійний майстер-клас із писанкарства

17.04.2024

У межах тижня Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки 17 квітня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся благодійний майстер-клас із писанкарства.

Зі вступним словом звернулася студентка 2-го курсу спеціальності 256 Національна безпека Олександра Кузьмінська:

«Вітаю всіх учасників на нашому сьогоднішньому заході. Ми запросили в Острозьку академію представниць дружньої ГО «Про тебе і Україну», які розкажуть вам про таку чудову традицію писанкарства. Як ми знаємо, Острозька академія – це традиція, що творить майбутнє. Сподіваюся, що наші українські автентичні традиції ви будете завжди пам’ятати».

Проводили майстер-клас представниці ГО «Про тебе і Україну» Юлія Мартинчук і Катерина Куренчук. Вони розповіли, що їхня громадська організація займається популяризацією культури серед молоді. Також спікерки зазначили про напрями діяльності ГО, її учасників й організацію подібних майстер-класів.

Враженнями від участі поділилася студентка 2-го курсу ОПП «Міжнародні відносини» Софія Кулаковська:

«ГО «Про тебе і Україну» гарно провели цей важливий захід й організували відповідне середовище, щоб допомогти людям знайти натхнення. Тому передусім хочу подякувати їм за це! Вважаю, що важливо проводити такі заходи, аби відроджувати українську культуру й традиції серед сучасної молоді і як наслідок цим зміцнювати нашу українську національну ідентичність».

До слова, всі кошти, зібрані під час майстер-класу, будуть спрямовані на потреби Збройних сил України.