Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

16 лютого – День єднання

16.02.2024

16 лютого в Україні відзначають День єднання – свято, яке було запроваджено у 2022 році «з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість».

Уся академічна спільнота Національного університету «Острозька академія» вітає всіх із Днем єднання 2024!

Щиро бажаємо вам невичерпного життєвого оптимізму, впевненості й душевної гармонії. Нехай Божа ласка, любов та взаєморозуміння оселяться в кожному серці. Сьогодні, як ніколи, важливо об’єднуватися, адже в кожного з нас спільна мета - перемога над ворогом і мир.

Нехай Україна процвітає в єднанні, яке буде світлом на шляху до щасливого та спокійного майбутнього.

Слава Україні! Героям Слава!