Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

До Острозької академії завітали здобувачі освіти Горбаківського ліцею

12.04.2024

У п’ятницю 12 квітня 2024 року Національний університет «Острозька академія» привітно зустрів здобувачів повної загальної середньої освіти Горбаківського ліцею Рівненської області у своїх стінах. 

Учні відвідали екскурсію Музеєм історії Острозької академії, Наукової бібліотеки, академічного парку, в якому якраз розквітли сакури, та були в захваті від синкретизму історії закладу й сучасності. 

Також була проведена профорієнтаційна зустріч, на якій учні почули основні новації Вступної кампанії – 2024, та освітні можливості в НаУОА від помічниці ректора з освітнього менеджменту, відповідального секретаря приймальної комісії, доцента Марії МАТВІЙЧУК. Пані Марія також розповіла про іменні та персональні гранти в НаУОА,, а також зробила акцент на нових освітніх програмах першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в НаУОА. 

Керівниця профорієнтаційного корпусу та консультаційного центру для абітурієнтів приймальної комісії Софія ЛОЗЮК розповіла про етапи вступу, особливості розрахунку конкурсного балу, пріоритети заяв при вступі тощо.

Учні були активними учасниками зустрічі, мали ряд запитань, на які отримали фахові відповіді. Особливу зацікавленість викликали декілька освітніх програм, на які планують вступати здобувачі цьогоріч.

По завершенню зустрічі учні були вражені архітектурою новоакадемічного корпусу НаУОА, його інноваційністю та відкритістю, славетною ауд. 206, яка приймає найповажніших гостей, а також кімнатою психологічного розвантаження, яка є підтвердженням турботи закладу про своїх спудеїв.

А також, сказали нам до зустрічі на Дні відкритих дверей, який теж планують відвідати.

 

ЗАПРОШУЄМО відвідати загальноакадемічний День відкритих дверей НаУОА «Всеукраїнський форум майбутніх спудеїв ОА», що відбудеться 26 квітня 2024 року в очному форматі.

Деталі – тут.

Острозька академія − університет реалізації мрій.

Стежте за нами: