Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

30 років нової історії

12.04.2024

Сьогодні ми відзначаємо 30 років нової історії, нових викликів і великих досягнень.

Відродження нашого університету розпочалося із Указу Президента України від 12 квітня 1994 року.

Острозька академія — університет, що проводить активну діяльність задля розвитку якісної української освіти, виховання національної еліти, розвитку міцної, квітучої та незалежної України.

З усіма своїми досягненнями й перемогами не лише підтверджує своє місце в елітному колі українських вишів, а і стає втіленням відданості до найвищих стандартів якості та інновацій у сфері освіти.

Пройшовши через випробування часу, зберігаючи свою інституційну ідентичність, із відродженими традиціями та новими стратегічними планами університет впевнено крокує у майбутнє.

Впевнені, що попереду ще багато нових викликів, завдяки яким наш університет продовжить свій шлях до визнання як одного з провідних освітніх центрів, який виховує майбутнє покоління лідерів й інтелектуалів.