Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться конференція «Освіта і наука у сфері національної безпеки: проблеми та пріоритети розвитку»

11.04.2024

Національний університет «Острозька академія» у межах проєкту Європейського Союзу «Еразмус+ WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)» запрошує вас узяти участь у VI Міжнародній науково-практичній конференції «Освіта і наука у сфері національної безпеки: проблеми та пріоритети розвитку», яка відбудеться 17 травня 2024 року в НаУОА.

До участі В конференції запрошуємо докторів і кандидатів наук, докторантів, аспірантів, магістрантів, представників громадських організацій (у межах проблемного поля конференції).

Форма участі: очна та дистанційна.

Умови участі: якщо Ви зацікавилися пропозицією та бажаєте взяти участь у конференції, то для цього необхідно до 10 травня 2024 року надіслати до оргкомітету на електронну пошту nsconf@oa.edu.ua:

  • заявку на участь (див. зразок);
  • тези доповіді обсягом до 3 сторінок (див. вимоги до оформлення та зразок тез).

Участь у конференції є безкоштовною.

 

Початок конференції ‒ об 10.00 17 травня 2024 року

Тривалість доповіді ‒ до 10 хв.

Робочі мови: українська та англійська.

 

Місце проведення: Україна, Рівненська обл., м. Острог, проспект Незалежності, 3. Новоакадемічний корпус НаУОА

Контактні особи:

  • Романов Микола Степанович тел.: +38 067 362 0607
  • Мартинюк Роман Станіславович тел.: +38 067 357 9413
  • Нечипорук Мар’яна Василівна тел.: +38096 101 7331
  • Остапчук Катерина Дмитрівна тел.: +38 097 028 5911
  • E-mail: nsconf@oa.edu.ua 

 

За результатами проведення конференції передбачено публікацію електронного збірника матеріалів доповідей учасників.

 

Більше деталей в інформаційних листах.

Інформаційний лист (українською)

Інформаційний лист (English version)