Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія втратила ще одного свого випускника

11.03.2024

Із великим сумом повідомляємо: на фронті загинув випускник Національного університету «Острозька академія» спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» Роман Добринчук.

«Роман Добринчук вступив до нас у 2007 році й отримав ступінь бакалавра і спеціаліста за спеціальністю «Документознавство та інформаційна діяльність». Дуже активно проявляв себе у спортивному житті університету й завжди підтримував волонтерські ініціативи факультету політико-інформаційного менеджменту й кафедри документознавства та інформаційної діяльності. Чесний і відповідальний, малоговіркий, але висловлювався завжди по суті, без прикрас і пафосності. Він безперечно був захисником і людиною слова»,

розповіла кандидатка історичних наук, доцентка, завідувачка кафедри документознавства та інформаційної діяльності Ганна Охріменко.

Уся академічна спільнота НаУОА схиляє  голови у скорботі перед Героєм, який віддав життя за волю і свободу нашої Батьківщини!

Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!

Щиро співчуваємо родині загиблого!

Світла памʼять, велика шана і вдячність Герою-захиснику України Роману Добринчуку!