Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася зустріч із директоркою дирекції «Медіацентр» ГДІП Інною Хоменською

09.04.2024

9 квітня у Національному університеті «Острозька академія» відбулася зустріч із директоркою дирекції «Медіацентр» ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», кандидаткою філологічних наук Інною Хоменською.

Модерувала зустріч Наталія Конопка – кандидатка історичних наук, доцентка, заступниця директорки Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки з питань якості освіти.

«Щиро раді вітати Інну Хоменську на нашій зустрічі. Пані Інна є дуже давнім і хорошим другом Острозької академії, а також нашим партнером. Сьогодні вона розповість про Генеральну дирекцію з обслуговування іноземних представництв. Сподіваюся, що ми й надалі будемо активно комунікувати і співпрацювати»,

зазначила Наталія Конопка.

Під час зустрічі Інна Хоменська закцентувала увагу на напрямах роботи ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», медіацентру ГДІП, історії його створення, заходах під час війни, видавничій діяльності, співпраці із закладами вищої освіти, можливостях проходження практики для студентів тощо.

«Наша дирекція із задоволенням працює з Острозькою академією. Приємно, що ми маємо можливість бути базою практики для ваших студентів. Це партнерство щире й правдиве. Викладачі і студенти Острозької академії надзвичайно активні. Ви завжди дуже гарна і вдячна аудиторія. Ми раді, що наш спільний міжнародний дипломатичний форум має свою історію і триватиме й надалі»,

зауважила Інна Хоменська.

Враженнями від зустрічі поділився студент 3-го курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Ярослав Буркут:

«Під зустрічі ми мали хорошу можливість ознайомитись із діяльністю ГДІП й дізнатись про досвід праці в ній студентів і випускників Острозької академії. Окремий акцент було зроблено на важливості залучення студентів до роботи дирекції».