Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Загальноакадемічний конкурс есеїв «Улас Самчук і незламність української нації»

09.02.2024

Шановні студенти!

Кафедра української мови та літератури оголошує Загальноакадемічний конкурс есеїв «Улас Самчук і незламність української нації». Основна мета конкурсу – підвищити цікавість молоді до поглибленого вивчення творчої спадщини Уласа Самчука, розкрити значення його текстів в часи російсько-української війни.

Для участи в конкурсі потрібно підготувати науковий або художній есей обсягом 2–3 с. Українською мовою, який відповідає таким вимогам:

  • відповідність тематиці конкурсу;
  • структурованість;
  • аргументованість тези;
  • оригінальність, новизна й академічна доброчесність;
  • щирість у висвітленні думок;
  • грамотність.

Для участи в конкурсі потрібно в період із 8 до 17 лютого 2024 року заповнити заявку за покликанням https://forms.gle/BwxovDp1JJTiqFjS9, у яку вкласти файл із конкурсною роботою.

Учасниками конкурсу можуть студенти всіх спеціальностей Національного університету «Острозька академія».

Оприлюднення результатів і нагородження переможців конкурсу відбудеться в Національному університеті «Острозька академія» 20 лютого 2024 року – у день народження Уласа Самчука.

Переможці конкурсу в кожній номінації отримають грошові премії та цінні подарунки.