Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулася організаційна зустріч зі слухачами підготовчих курсів до вступу до НаУ «Острозька академія»

08.02.2024

Уже шостий рік НаУ «Острозька академія» проводить підготовчі курси до вступу, де абітурієнти мають можливість підготуватися до складання ЗНО/НМТ, познайомитися з викладачами та звикнути до особливостей університетського навчання.

Початком нового семестру цього навчального року стала організаційна зустріч, яка відбулася 8 лютого, де вступники, які працювали з попереднього семестру, поділилися новими цілями на майбутнє, а нові слухачі висловили свої очікування та познайомилися з колективом.

Керівниця курсів, помічниця ректора з освітнього менеджменту та відповідальна секретарка приймальної комісії Марія Матвійчук привітала слухачів:

«Бажаю всім використати цей рік підготовки для знайомств одне з одним, з університетом, викладачами та гарно освоїти весь матеріал для успішного складання НМТ. Разом з нами ви будете тримати руку на пульсі всіх подій вступної кампанії та повсякчас отримувати консультації».

Викладачка курсів з української мови та літератури Софія Лозюк ознайомила слухачів з освітніми програмами, деякими особливостями складання НМТ у 2024 році, зі специфікою роботи підготовчих курсів та зауважила:

«Протягом роботи підготовчих курсів маємо статистику стовідсоткового вступу слухачів на омріяні освітньо-професійні програми нашого університету, і це не може не тішити, адже всі, хто пов’язаний з нашим закладом, тут і залишаються. Комунікація з викладачами буде відбуватися регулярно за допомогою застосунку Meet.Google, у зручних для вас месенджерах чи в телефонному форматі. Приємно бачити цьогоріч серед слухачів і наших захисників, які попри всі виклики планують здобувати вищу освіту. Усім бажаю сил, наснаги, терпіння та успіхів під час вступу до Острозької академії».

Слухачка підготовчих курсів Світлана Сінгаєвська зазначила:

«Я націлена вступати до Острозької академії, тому вбачаю в підготовчих курсах гарну можливість ближче познайомитися з закладом та підготуватися до іспитів з досвідченими викладачками. Курси дають стимул навчатися якнайкраще, аби надалі мати змогу залишитися в університеті».

Ще одна слухачка Анастасія Ткачук поділилася:

«З попереднього семестру я дуже задоволена співпрацею з викладачами. Підготовчі курси − гарний старт для подальшого здобуття освіти в Острозькій академії. Сподіваюся, що в наступному семестрі опаную ще більше якісного матеріалу для успішного складання НМТ».

 

Острозька академія − традиція, що творить майбутнє.

Стежте за нами:

  • на сайті - https://vstup.oa.edu.ua/;
  • Фейсбук - https://www.facebook.com/vstupoa/;
  • Інстаграм - https://www.instagram.com/abiturient_oa/;
  • ТікТок - https://www.tiktok.com/@abiturient_oa;
  • Телеграм - https://t.me/admissionoa2020.