Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Всеукраїнський конкурс есе «Який закон варто змінити/ прийняти в Україні?»

08.02.2024

Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського організовує Всеукраїнський конкурс есе на тему «Який закон варто змінити/ прийняти в Україні?» з метою залучення учнів до активної участі у формуванні правової системи країни та сприяння розвитку їхніх аналітичних та аргументаційних навичок.

До участі в конкурсі запрошуються учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти. Прийом робіт триватиме з 12 лютого до 12 квітня 2024 року.

Усі учасники й учасниці, роботи яких будуть допущені до конкурсу, отримають Диплом учасників, а роботи яких посіли призові місця, будуть нагороджені Дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня і можуть бути розміщені на веб-ресурсах Національного університету «Острозька академія».

Для участі заповнюйте анкету та надсилайте роботи на адресу konkurs.essay.law.nauoa@gmail.com .

 

Адреса Оргкомітету Конкурсу:
35800, Рівненська область
м. Острог
вул. Семінарська 2
Координатор конкурсу – tetiana.lotysh@oa.edu.ua Тетяна Лотиш


З положенням можна ознайомитися за покликанням.