Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Gatsby Eve: вечір благодійності на підтримку ЗСУ в Острозькій академії

08.03.2024

7 березня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся благодійний вечір у стилі Gatsby Eve, основна мета якого – збір коштів на потреби Збройних сил України.

Організувала захід студентська рада Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки.

Студентська деканеса Інституту міжнародних відносин та національної безпеки Софія Дячук зазначила:

«Gatsby Eve – це захід, ідея якого виникла в нас ще рік тому. Ми надихнулися досвідом Львівського національного університету ім. Івана Франка щодо проведення такого заходу й вирішили дати студентам Острозької академії відчути атмосферу 20-х. Також ми всі розуміємо, що головна наша мета – перемога над росією й завдяки цій події ми хотіли допомогти нашій армії. Усі кошти, зібрані з аукціону й на самому вечорі, будуть передані на допомогу ЗСУ».

Директорка Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки, кандидатка наук з державного управління, доцентка Олена Шершньова зауважила:

«Наші студенти не лише свідомі, але й проактивні. Організація благодійних заходів на підтримку ЗСУ має величезне значення, особливо в умовах викликів і загроз, із якими ми стикається зараз. Такі ініціативи не лише надають безпосередню матеріальну й фінансову допомогу військовим, але й демонструють солідарність студентства, його готовність стояти пліч-о-пліч із захисниками країни. Подібні ініціативи також відіграють основну роль у підтриманні морального духу студентства. Вони нагадують про те, що кожна людина незалежно від своєї професії чи соціального статусу може зробити свій внесок у спільну справу захисту країни. Такі заходи сприяють згуртуванню й підкреслюють важливість єдності і взаємодопомоги у складні часи. Дякую нашим студентам за таку позицію!»