Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про академічні можливості для українців у США розповіла Вікторія Красуцька

07.02.2024

7 лютого в Національному університеті «Острозька академія» відбулася онлайн-зустріч на тему «Академічні можливості для українців у США». Зустріч організував відділ міжнародних зв'язків НаУОА спільно з мережею EducationUSA.

Спікеркою була радниця мережі EducationUSA Ukraine Вікторія Красуцька, а модерувала зустріч фахівчиня із фандрайзингу відділу міжнародних зв'язків Ганна Дорощук.

Під час зустрічі учасники змогли дізнатися про навчання на програмі бакалаврату чи магістратури у США, всі аспекти процесу вступу, фінансування освіти та послуги, що надають центри EducationUSA.

Враженнями від зустрічі поділилася студентка 2-го курсу Навчально-наукового інституту лінгвістики Катерина Опейда:

«Такі зустрічі й можливості є надзвичайно цінними, адже завдяки академічним обмінам кожен студент має змогу не лише стати культурним амбасадором України, отримати абсолютно нові знання й досвід, але й пізнавати інші культури, що є невід’ємною складовою сучасної молодої людини. Сподіваюсь, бажаю і вірю, що якомога більше студентів Острозької академії отримають можливість навчання у США, де не лише будуть презентувати нашу альма-матір, але й здобувати досвід і знання, які в подальшому допоможуть їм бути корисними громадянами для української нації».