Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся National Freshers' Camp

02.03.2024

2-3 березня на базі Національного університету «Острозька академія» відбувся National Freshers' Camp. 

Організатори - осередок ELSA Ostroh (Європейської асоціації студентів права).

«Для нашого осередку цей захід є дуже важливим і першим масштабним після відновлення діяльності ELSA Ostroh в 2023 році. Уперше National Freshers' Camp також проходив в Острозі в 2007 році, а тому ми вирішили відновити традицію і знову зібрати Мережу ELSA Ukraine в нашому місті»,

зауважила президентка ELSA Ostroh, студентка 3-го курсу ОПП «Право» Ніна Заєва.

Упродовж двох днів 30 представників ELSA зі Львова, Києва, Харкова, Івано-Франківська та представниць Національного правління ELSA Ukraine знайомилися з діяльністю організації ELSA та прослухали тренінги:

  • від Олександра Швайки на тему «Софт-скіли як указівник до професійного розвитку»;
  • від Ольги Шминдрук на тему «Емоційний інтелект»;
  • від Павла Присяжнюка на тему «Таємні сторони успішних проєктів»;
  • від Ольги Герасим'юк та Ірини Михалків про організацію ELSA та її цінності.

Також 2 березня учасники заходу відвідали екскурсію в музеї НаУОА, де більше дізналися про історію міста та Острозької академії зокрема.