Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії вручили сертифікати слухачам підготовчих курсів до вступу до НаУОА

29.12.2023

Упродовж жовтня-грудня 2023 року цілеспрямовані й креативні одинадцятикласники закладів загальної середньої освіти Рівненської, Київської, Житомирської, Хмельницької, Запорізької, Черкаської, Чернігівської областей проходили підготовчі курси до вступу до Національного університету «Острозька академія».

18 слухачів успішно пройшли програми курсів у повному обсязі, за що отримали під ялинку сертифікати й сувеніри від Острозької академії.

Керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів, керівниця профорієнтаційного корпусу НаУОА, викладачка курсів Софія Лозюк зазначила:

«Щиро дякую абітурієнтам, які вже несуть відповідальність за свій вступ, зокрема слухачам підготовчих курсів до вступу до НаУОА. Сьогодні відбулася зустріч із врученням сертифікатів, і справді кожен зі слухачів заслуговує на цю відзнаку, яка дає можливість першочергового вступу до нашого вишу на контрактну форму будь-якої спеціальності. Підготовчі курси дають вступникам змогу не тільки якісно підготуватися до НМТ, а й зануритися в атмосферу студентського життя, оскільки навчання дуже наближене до університетського. Слухачі успішно пройшли курси й готові продовжувати навчання в наступному півріччі, а згодом – вступати до Острозької академії. Це тішить, оскільки наш виш має свого вступника, який націлений розвивати свої здібності, щоб у подальшому відновлювати державу».

Враженнями від підготовчих курсів діляться і слухачі в анонімних опитувальниках:

«Дуже сподобалися викладачки, милі й приємні! Сподобалась система оцінювання у Софії Андріївни. Викладачка з математики дуже хороша, гарно пояснює й добре до всіх ставиться. Викладачка англійської також дуже хороша, відповідальна, мила, приємна. Доступно пояснює й приємно бути на уроці!»

«Найбільше мені сподобались курси з української мови. Дуже добре готують до НМТ і пояснюють теми».

«Підготовчі курси класні. На них дуже добре розповідають матеріал, який легко розуміти».

«Це просто знахідка! Адекватна ціна, чудова подача матеріалу. Дякую вам за цю працю!»

Ми оголошуємо набір на наступний семестр. Якщо ви хочете повторити успіх попередників у 2023 році і вступити в НаУОА, тоді заповнюйте форму за покликанням: https://forms.gle/BeDDCAfBVvtBu2es6

 

Острозька академія – університет реалізації мрій.

Зробимо Вашу мрію про успішний вступ 2024 реальністю!

 

Стежте за нами: