Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Економічний факультет Національного університету «Острозька академія» приєднався до проєкту «Будуємо майбутнє разом»

29.11.2023

Для забезпечення студентів сучасними інформаційними технологіями під час вивчення дисциплін з напряму інвестування (зокрема, «Проєктне фінансування», «Інвестиційний аналіз») економічний факультет приєднався до проєкту «Будуємо майбутнє разом», що проводить ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP».

ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» є провідним українським розробником програмного забезпечення для будівельної та суміжних галузей, а також здійснює освітні послуги з кошторисної справи. 

Вміння, знання в роботі з кошторисною документацією є актуальними та потрібними в економіці України, особливо у період відновлення та відбудови після війни. Так, розробник дає можливість навчатись у сучасних програмних комплексах «Будівельні Технології – КОШТОРИС», «Будівельні Технології – КОШТОРИС ПВР» безкоштовно для студентів. 

Програмні комплекси та онлайн-сервіси допоможуть студентам здійснити розрахунки та перевірки кошторисів на будівельні роботи, здійснити контроль за ходом будівництва відповідно до вимог Кошторисних Норм України.

Викладач дисциплін, на яких використовується вказане програмне забезпечення, доцент кафедри фінансів, обліку та аудиту Юлія Шулик

«Програмне забезпечення ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» активно використовується українськими компаніями та дає можливість працювати в онлайн в постійно оновленій програми. А для студентів – це практичні кейси, виконання актуальних робіт, доступ до матеріалів з підручниками, відеолекціями, корисними покликаннями».

Використання інформаційних технологій сприятиме професійному зростанню студентів НаУОА та додасть важливі навички для конкурентоспроможності на ринку праці.