Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася конвокація бакалаврів факультету романо-германських мов

28.06.2023

28 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася конвокація- бакалаврів факультету романо-германських мов.

На початку заходу з вітальним словом звернулася проректорка з навчально-виховної роботи, докторка психологічних наук, професорка Руслана Каламаж:

«Найтепліші вітання сьогодні випускникам факультету романо-германських мов. Дякую Збройним силам України, студентам, викладачам, працівникам Острозької академії, які захищають нашу Батьківщину й дарують можливість навчатися, працювати й проводити такі святкові заходи. На жаль, ви повною мірою не змогли відчути студентське життя. Але переконана, що попри це Острозька академія завжди буде у вашому серці як рідна альма-матер. Ми намагалися виховувати вас не лише як фахівців, носіїв комунікативних і мовних компетентностей, а й формувати як особистостей, інтелектуалів, інтелігентів, гідних громадян своєї держави, справжніх українських патріотів. Сьогодні ви завершуєте навчання на бакалавраті, але ми чекаємо вас на магістеріумі Острозької академії як бійців освітнього фронту».

Урочисту церемонію вручення дипломів випускникам факультету романо-германських мов проводили проректорка з навчально-виховної роботи, докторка психологічних наук, професорка Руслана Каламаж; деканеса факультету романо-германських мов, кандидатка психологічних наук, доцентка Інна Ковальчук; заступниця деканеси факультету романо-германських мов із наукової роботи, кандидатка педагогічних наук, доцентка Оксана Костюк.

«Сьогодні дуже відповідальний, святковий і водночас сумний день. Перед нам молоді, розумні, амбітні, інтелігентні, мотивовані люди, патріоти своєї країни. Ми пишаємося вами. Ви молоде покоління людей, яке потрібне для розбудови нашій державі. Ви майбутнє України!»

зауважила Інна Ковальчук.

Слова вдячності від спільноти випускників факультету романо-германських мов висловили бакалаврині Анастасія Беспала, Марія Хилимон, Юлія Захарчук і Крістіна Савчук.

«Хоч упродовж чотирьох років навчання ми стикнулися з багатьма викликами, але ми мали одну константу в житті – Острозьку академію. Завжди були впевнені, що незважаючи на карантин, війну, зможемо повернутися у стіни академії і працювати на освітньому фронті. Острозька академія навчила нас багатьом речам, але найголовніше – це витримки. Дякую Збройним силам України за можливість бути тут й отримати диплом. Дякую героям освітнього фронту – нашим викладачам, із якими вчилися пристосовуватися до нових реалій і разом все подолали»,

зазначила Анастасія Беспала.

«Саме в Острозькій академії виростає та формується еліта нації. Дякую університету за знання, підтримку, практику, професіоналів навколо нас, тактовність, критику, взаєморозуміння, атмосферу, силу волі. Вдячна, що саме в такий складний час ми змогли бути разом. Дякую студентам і випускникам Острозької академії, які зараз захищають нашу землю від ворога»,

додала Марія Хилимон.

«Попри всі виклики нам вдалося відчути себе частиною великої сім’ї факультету романо-германських мов. Дякую викладачам, деканесі, ректору, проректорам, усім працівникам. Шановні однокурсники, не здавайтеся і не втрачайте віру в себе, бо цей диплом – не кінцева ціль, а лише початок справді дорослого життя»,

зауважила Юлія Захарчук.

«Сьогодні зібралися разом, щоб відзначити одне з найбільш значущих досягнень у нашому житті – отримання диплома бакалавра. Ми завжди будемо пишатися тим, що належимо до факультету романо-германських мов. Острозька академія, наша альма-матер, буде в наших серцях і спогадах. Зараз у руках ви тримаєте не просто диплом, а квиток у світле майбутнє, тому що Острозька академія – не про кількість, а про якість. Це традиція, що творить майбутнє»,

підсумувала Крістіна Савчук.

Більше фотографій за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/10k0vVd_bNhO3revkOruU6TUp2mVXZjeU 

 

Читайте також: