Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії оголосили результати фотоконкурсу «Миті в ОА»

27.06.2023

27 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбулося оголошення результатів фотоконкурсу «Миті в ОА».

Доктор філософських наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи НаУОА Дмитро Шевчук зазначив:

«Фотоконкурс підкреслює і засвідчує, наскільки красива наша alma mater. Вона наділена особливою естетикою і сповнена неповторної атмосфери. Дуже тішить, що студенти, викладачі, працівники помічають цю естетику, відчувають цю атмосферу й намагаються вловити в об'єктив своїх камер красу Острозької академії. Ми обрали 4 найкращі фотографії, але варто зазначити, що всі подані на конкурс роботи дуже цікаві й заслуговують на увагу. Восени цього року разом із Музеєм історії НаУОА зробимо виставку найкращих робіт, поданих на конкурс. Сподіваюся, що конкурс і виставка перетворяться на гарну традицію Острозької академії».

Учасники здобули перемогу в таких номінаціях:

Приз глядацьких симпатій – Василь Гордовський;

Вибір ректора НаУОА – Андрій Вознюк;

Вибір журі (експертів) – Людмила Шуляка-Владика;

Вибір Братства спудеїв – Марія Пришко.

«Після оголошення про другий конкурс фотографій «Миті в ОА» вирішив спробувати взяти участь. Упевнений, що в багатьох наших студентів, викладачів, працівників є безліч фото альма-матер відповідної тематики. У мене також. Із 7 моїх фото до 2 етапу (голосування) потрапило три. На перемогу не очікував. Щиро дякую академічній спільноті за те, що віддали голос за моє фото, а нашим захисникам – за можливість брати участь у таких заходах»,

зауважив бухгалтер 1 категорії Василь Гордовський.

До слова, переможці фотоконкурсу отримають дипломи й призи.