Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти кафедри громадського здоровʼя та фізичного виховання взяли участь у заходах до Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом

24.10.2023

До Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом, який відзначають 24 жовтня, фахівці Острозького відділення державної установи «Рівненський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Галина Гордєєва й Алла Бережна спільно зі студентами кафедри громадського здоров’я та фізичного виховання Національного університету «Острозька академія» провели низку лекцій і бесід із медичним персоналом, адміністрацією й вихователями ЗДО № 1 (ясла-садок) Ромашка»; ЗДО №2 (ясла-садок) «Веселка»; КНП «Острозький центр ПМД» та ТОВ «Вагаском».

«На цей момент важливо займатися промоцією здоровʼя й розповідати батькам про інфекційні та неінфекційні хвороби. Особливо варто бути обережними з дітками дошкільного і шкільного віку. Сьогодні ми провели захід, під час якого говорили про поліомієліт. Поліомієліт – це гостре інфекційне захворювання, яке спричинює поліовірус»,

зазначив студент 1-го курсу спеціальності 229 Громадське здоров’я Владислав Рудий.